Najpierw Paragwajczyków skrzywdził sędzia , a potem skrzywdzili się sami nie strzelając karnego. Mogło być 2-0 i byłoby po sprawie.To już ostatni win Hiszpanii
_________________ "Liberałowie udowodnili, że nie mają żadnych kwalifikacji ekonomicznych i nigdy w żadnej koalicji - gdyby do takiej kiedykolwiek doszło - nie mogą obejmować resortów ekonomicznych, bo zrujnują kraj" -Stefan Niesiołowski
_________________ To jest maraton a nie sprint. Czasem trzeba się zatrzymać, by później pobiec szybciej. Nie wygrasz dziś - jutro też jest dzień. Na zakłady przeznacz tyle ile możesz przegrać bez żadnych konsekwencji.
Jeżeli Niemcy się otworzą tak jak w meczu z Anglią czy Argentyną to dzisiaj wygrają Hiszpanie. Według mojej opini to Hiszpania wygra Mistrzostwo Świata.
Jestem ciekaw, co w przypadku gdy w klasyfikacji strzelców 2 zawodników będzie miało na koncie tyle samo goli, zakład zostanie wygrany gdy zawodnik na którego stawiamy znalazł się w tej dwójce? bardzo mnie to ciekawi bo np. w expekt nie ma przy takim typie żadnej uwagi.
Nawet nieudolna Hiszpania ograła FANTASTYCZNE Niemcy. Gdzie oni w ogóle byli jak Hiszpania grała w piłkę?
Cytat:
Tylko raz w historii MŚ zdarzyło się żeby drużyna grająca najefektowniejszy futbol triumfowała w całym turnieju i była to Brazylia w '70. Tutaj Niemcom wyszły 2 mecze i już wszyscy grają Niemców, a takie historie zazwyczaj kończą się fiaskiem. Popularna Ośmiornica stawia na Hiszpanie, a na tym mundialu się jeszcze nie pomyliła w meczach z udziałem Niemiec
_________________ To jest maraton a nie sprint. Czasem trzeba się zatrzymać, by później pobiec szybciej. Nie wygrasz dziś - jutro też jest dzień. Na zakłady przeznacz tyle ile możesz przegrać bez żadnych konsekwencji.
no brawo blancior, mundial już się prawie skończył, a TY W KOŃCU TRAFIŁEŚ TYP na Hiszpanów z uporem maniaka
Hiszpania zdominowała Niemców całkowicie, zaslużenie wygrała i mam nadzieję, że wygrają PUCHAR, bo Holandii nie znoszę Hiszpania zagrała w końcu swój najlepszy mecz na całym mundialu i jak dalej się rozkręci to w finale zagra jeszcze lepiej.
czarna szamanka wytypowała 2-0 dla RPA z francją do przerwy, ośmiorniczka w Niemczech ma 100% trafień, nawet dziś... co za szamański mundial.
Na pewno Urugwaj jest bardziej zmotywowany, chętny gry, bardziej im zależy na 3-cim miejscu, a Niemcy zawiedzenie nie dotarciem do finału, ale z drugiej strony ta ośmiornica hmm
Na pewno Urugwaj jest bardziej zmotywowany, chętny gry, bardziej im zależy na 3-cim miejscu, a Niemcy zawiedzenie nie dotarciem do finału, ale z drugiej strony ta ośmiornica hmm
Heh, Gebelsy bez 4 zawodników, co prawda wszyscy na ławce rezerwowych, ale szkielet ofensywny jest wyjęty.
A co do ośmiornicy, fakt wskazała Niemców tylko po jakim czasie.... 11 minut zastanawiania się
komentator przed chwilą powiedział że FIFA przyznaje złotego buta temu który ma najwięcej asyst jeżeli kilku ma tyle samo bramek.
prawdopodobnie jesli kilku zawodnikow bedzie mialo tyle samo bramek to wyplata wygranej za zawodnika na ktorego stawialismy bedzie policzona po odpowiednio mniejszym kursie niz ten na ktory zawarlismy zaklad - nie wiem dokladnie jak to dokladnie przebiega ,ale przy kursie @4,0 i 2 krolow strzelcow kurs bedzie wynosil @2,0 (cos kolo tego)
z pewnoscia buki nie rozlicza tego tak jak fifa ( uwzglednianie asyst w przypadku takiej samej liczby bramek) bo w takim wypadku kursy na mullera jako krola strzelcow bylyby o wiele nizsze (nawet teraz gdy niemcy nie maja juz nic do rozegrania muller mialby spore szanse na krola strzelcow jesli liczyc te asysty)
Kibic ze Szczecina chciał popełnić samobójstwo, bo Niemcy przegrali w półfinale mistrzostw świata z Hiszpanią. 29-latek tak wierzył w podopiecznych Joachima Loewa, że postawił na nich oszczędności życia.
Zobacz również
Zrozpaczony kibic rzucił się z mostu do Odry, ale na szczęście niedoszłego topielca uratowali przechodnie - informuje "Super Express".
Dlaczego szczecinianin targnął się na swoje życie? Okazało się, że pieniądze - 17 tysięcy złotych - które przez długi czas odkładał na rozkręcenie prywatnego biznesu, postawił na zwycięstwo Niemców nad Hiszpanią. Klient jednej z firm bukmacherskich był zrozpaczony, gdy piłkarze Vicente del Bosque okazali się lepsi od naszych zachodnich sąsiadów.
Policjantom nie chciał przyznać się do samobójczej próby. Twierdził, że został napadnięty, a napastnicy okradli go z 20 tysięcy złotych i wrzucili do wody. Potem jednak przyznał, że napad wymyślił.
29-latek zdecydowanie nie będzie miło wspominał afrykańskiego mundial
postawić wszystkie oszczędności życia to tak wielka głupota, że nawet mu nie można współczuć. to zwykły głupi hazardzista co liczył na łatwą kasę i nie brał pod uwagę porażki.
Szczerze mówiąc to jakoś ten Mundial w ogóle nie przypadł mi do gustu. Finał zresztą był kwintesencją całej imprezki w RPA.
Krótko mowiąc byliśmy świadkami nudnych zawodów (no może za wyjątkiem kilku naprawdę fajnych potyczek), w których nieraz pierwsze skrzypce zagrali niestety sędziowie.
W sumie cieszę się, że to już koniec. Wreszcie odpoczniemy od reklam z CR7 i Roo na czele, a na Rexonie skończywszy... Wreszcie skończą się bzdetne analizy pseudo ekspertów z tvp oraz beznadziejne komentowanie meczy przez Szpaka i Szaranowicza...
Czas teraz by trochę odpocząć i nabrać sił przed nowym sezonem.