Internet mi wysiadł kilka dni temu i nie napisałem undera w SAF, szkoda, że grali znowu bez wielu podstawowych zawodników. Wielką niespodzianką jest powrót do świetnej formy Home i słabe występy Rovers co czyni przed ostatnią kolejkę ligi, która odbędzie się w środę za mega ciekawą.... Na pewno pojawią się jakieś typy! Zapraszam we wtorek
No i stało się to jednak nie przedostatnia a ostatnia kolejka w której wszystko się może zdarzyć i tak na prawdę to żadna z 3 drużyn w wielkiej 3 nie wie jakie miejsce zajmie na koniec ligi. Możliwy jest każdy scenariusz....Pytanie kto nie wytrzyma presji.... Zaczynamy typowanie!
Mecz nr1.
Geylang United vs. Home United 12:45
To moim skromnym zdaniem najciekawszy mecz... Porywająca wręcz gra Home w końcówce zbliżyła ich do mistrzostwa o zaledwie jeden ptk... Jeśli wygrają a SAF zremisuje to będziemy mieli remis, jeśli Saf da tyłka to Home zwycięży!
Do składu wraca kadra narodowa, cały zespół zdeterminowany i w komplecie, dwóch graczy nażarło się czegoś w Tadźykistanie i ma kłopoty żołądkowe ale trener zapewnił że cały dzień dziś są leczeni i jutro będą fruwać po boisku, ja mu wierze bo jeszcze nigdy determinacja zespołu nie była tak wielka. Przeciwnicy to 6drużyna ligi,wystąpią bez świetnego środkowego, Home już dwa razy dało im radę więc czemu jutro ma nie być inaczej Zwłaszcza, że w całej historii spotkań bilans wygląda tak 9-1-1 na korzyść Home. Nic tylko grać na gości!!
Geylang United - Home United 2 (1.40 bwin) kurs słaby ale Home mają przeważnie słabą pierwszą połowe i boje się tutaj grać 2/2(ft/ht) ale jak by ktoś chciał to kursik 1.90 wygląda nieźle i w sumie determinacja gości jest tak duża a forma tak wielka, że czemu nie... Zakłady na gole odradzam chyba że ktoś pokusi się o over 1,5 do HT to przeważnie wchodzi a kurs na Bwin Live przeważnie w granicach 2,10 nawet zachęca
To drugi z najważniejszych meczy jutrzejszego dnia. Przyszły mistrz (tego jestem pewien na 90%) podejmie świetnie grającą drużynę Gombak, którzy sąjuż pewni swojego 4 miejsca i jak powiedział ich trener nieco zmięczeni ostatnimi meczami. Jednak trener ma do dyspozycji pełny skład, w SAF natomiast mamy mały problem... zabraknie dwóch graczy, jednak niesą oni najważniejsi w zespole,do którego wraca kadra na czele z najlepszym strzelcem ligi, którym jest Aleksandar Duric strzelec 37 goli w jednym sezonie!!! Co ciekawe SAF nie wygrało jeszcze w tym roku z Gombakiem, ale myśle, że jutro powinno w końcu im wyjść... przecierz będzie to mecz o mistrzostwo, ostatni mecz przed swoją publicznością w tym rozdaniu i ostatni mecz w którym najlepsi gracze mogą się pokazać więc daje tu:
Armed Forces FC vs Gombak United 1/1 (FT/HT) 1.61 (bwin)
drugim typem jest over 2,5 który powinien spokojnie wejść jednak na over 3,5 chyba nie jestem tak odważny aby postawić ze względu na słaby bilans bramkowy meczów między drużynami...
Ostatni z meczów, ale chyba też wart uwagi.Rovers zawalili końcówkę sezonu... na 12 ptk zdobyli tylko 7 i mają jedynie teoretyczne szanse na zwycięstwo ligi. Chcą jednak powalczyć, zwłaszcza, że do składu wraca kadra. Dwóch graczy ma te same problemy co reprezentanci z Home czyli zatruli się ,ale tak jak tam lekarze i specjaliści powiedzieli, że postawią ich na nogi do jutrzejszego wieczoru(w Singapurze będzie już wieczór) więc spokojnie. Ostatnio Rovers jakby się podnieśli, wygrali 4:2 i pewnie będą chcieli zawalczyć jeszcze... sowja publiczność, ostatni mecz w sezonie... może tak zdobyć nie 1 ale 2 miejsce.... Zwłaszcza, że rywal, choć zdrów jak ryba jest raczej do ogrania.Rovers pokonali ich już dwa razy w tym sezonie i pewnie pojadą ich za trzecim razem... UWAGA tu może paść dużo bramek.. myślę czy nie skusić się na overek 3,5 zwłaszcza, że kurs 2,0 jest całkiem niezły, ale po dokładnym przemyśleniu sprawy daje tak jak u SAF:
Tampines Rovers vs. Albirex Niigata 1/1 Ht/Ht 1.70 bwin
Ok to są moje typy na jutro... jak by wszystko weszło to byłoby świetnie... ale mam przeczucie, że będzie jakaś niespodzianka... ciekawe czy to tylko przeczucie..zobaczymy ale uważam,że ta liga jest dużo ciekawsza niż nasza Polska i czekam na następny sezon
Tampines Rovers vs. Albirex Niigata 1/1 Ht/Ht 1.70 bwin 3:1 (1:1)
No niestety dali sobie walnąć gola pod koniec pierwszej połowy i typ poszedł... później zagrali już pięknie... można jednak było się pokusić o over 3,5 ale trudno
Gratulujemy 3 miejsca
Armed Forces FC vs Gombak United 1/1 (FT/HT) 1.61 2:1(2:0ht)(bwin)Mecz w sumie tak jak myślałem, Over 2,5 też wszedł ale już 3,5 nie czyli wszystko zgodnie z planem iiii
Gratulujemy mistrza dla SAF
Geylang United - Home United 2 (1.40 bwin) 1:2 (0-1ht) typ wszedł... do połowy zanosiło się na niespodziankę bo wynik był remisowy jednak chłopakom w ostatniej chwili udało się coś strzelić.. w sumie myślałem, że będzie 1-1 do przerwy ale wynik 1-2 jest w sumie takrze oczekiwanym wynikiem
Home po pięknej końcówce zajęło zasłużone 2 miejsce Gratulujemy!
To chyba tyle z Singapuru w tym roku jeszze tylko pojawi się typ na finał pucharu Singapuru gdzie zmierzą się ROvers kontra SAF zapowiada się ciekawy mecz jak będzie zobaczymy.... Dziś ja jestem na lekki plus... szkoda że Rovers nie przyłożyli się pod koniec pierwszej połowy. Pozdrawiam
Jutro bardzo fajny mecz w Singapurze.
MIstrz SAF gra z Rovers w finale pucharu Singapuru. Pucharu bronią Rovers, mają też niesamowitą serię zwycięstw nad SAF... (w tym sezonie nie tylko jako jedyni pokonali mistrza ale zrobili to dwa razy, notując jeden remis... Ja jednak bardziej kibicuje SAF i licze, ze w końcu skończą czarną serię meczy z Rovers, ale nie jestem na tyle odważny aby wam polecać ten typ.. Obydwa zespoły mają optymalne składy.. Mistrzom brakuje co prawda dwóch zawodników ale nie są to jakiekolwiek ubytki znaczące. Ich lider strzelec 46 bramek w tym sezonie ( w tym 37 w lidze) odgraża się, że jeszcze strzelać nie skończył...hmm i ja mu wierze... Chciałbym aby SAF wygrał ten mecz i uważam, że mają wszystko aby to zrobić ale dziś żadnego oficjalnego typu nie dam... polecam jednak meczyk do oglądnięcia pewnie będzie na sopcastcie albo na bwin live (bez video ale i tak ciekawie) może gola do połowy albo over 2,5 się da
Hehe Saf pokonało ROvers 3:4 overki weszły.. mówiłem, że będzie fajny meczyk. Gratulacje dla moich ulubieńców, choć do przerwy 3:2 ale odrobili. Teraz czeka nas reważ w domku tam Saf też troszke strzeli
Wielki powót S-ligi... co prawda do rozgrywek zostałojeszcze troszke, ale trwają mecze towarzyskie... dzisiaj widze że na bwin Live jest mecz Albirex NIg. z jakimś drugoligowcem... Pewnie strzelą troszkę bramek bo w towarzyskich grają jeszcze bardziej otwarcie niż w lidze..
Mecz jest o 12.30!!!!!
Kurs na over 2,5 koło 1,70 jak chcecie to bierzcie ja gram ten właśnie typ.
A i jutro o 19.00 (czasu Singapurskiego czyli koło 12.00 naszego)zapowiada się wielkie strzelanie bo mój ulubiony SAFF gra z niegorszym Home w meczu dobroczynnym. Mecze dobroczynne mają to do siebie, że nawet największe słabiaki chcą strzelić troszkę goli dla publiczności, a tu przed sobą stoją na prawdę dwie wspaniałe, bramkostrzelne zespoły. Niestety nie widze, żadnych kursów na ten mecz ale na ten dzisiejszy też nie było... Trzeba więc zajżeć na Liva tak przed 12.00 i załapać się na over 2,5 a dla odważniejszych to 3,5 i już. Polecam
No i pierwszy typ i od razu kicha wynik 0-1 słbiak pokonał słabiaka po najnudniejszym meczu jaki widziałem... przynajmniej wiemy już na kogo nie stawiać w tym sezonie. Jutro na pewno będzie lepiej... byle było gdzie to zagrać...
Oj coś się psuje moja liga, żeby taki mecz był i wynik 1-1... skandal nie wiem co się dzieje zwłaszcza, że to był mecz charytatywny a na takie zazwyczaj gra się otwartą piłkę... W ligowych meczach między tymi drużynami bywało 5goli a tu takie coś... no nic trzeba odpuścić sobie póki co towarzyskie i zobaczyć jak grają jak liga ruszy... A na razie WIELKI MINUS
Trochę sobie popatrzyłem na pierwszą kolejkę i oto moje obserwacje:
Wielka trójka czyli SAF, Rovers i Home wydają się być w dobrej formie, ale tylko SAFF popisał się 3 golami. Za to Rovers pewnie wygrali z dobrym Gombakiem na wyjeździe 0:2.. Home męczył się u siebie z debiutantami alew końcu wygrał 2:1 (w sumie zawsze chłopaki tak grali więc się nie zdziwiłem...), niepokoi słada dyspozycja Woodlands (w sumie mam do nich pewną sympatię)
W roli chłopców do bicia w tym sezonie typuje: Dalian Shide FC czyli drużynę z którą grało Home... grają oni jutro o 12:30 mecz z przeciętnym Super Reds, które i w zeszłym sezonie nic wielkiego nie pokazało... Mała ciekawostka w drużynie gospodarzy (DShide) jutro zagra tylko jeden piłkarz, który skończył 19 lat... reszta ma 18... hmmm jak dla mnie to oni dopiero uczą się grać, co potwierdza ostatni mecz towarzyski gdzie grali z Albirex Nig. Obie drużyny nie za bardzo wiedziały o co chodzi w tej grze i kopali piłkę gdzieś na środku boiska bo pierwszy róg padł około 70 minuty meczu!!! Zastanawiające jest jednak, że ten właśnie mecz wygrali dzisiejsi gospodarze - znaczy Albirex też będzie chłopcem do bicia (któryś w końcu wpadł na to jak strzelić gola) i Home też straciło z nimi bramkę... I dlatego nie zagram jutro na gości jest jeszcze zdecydowanie za wcześnie trzeba popatrzyć jak się liga rozwinie. Więc na razie dla sportu zagram mniej niż 3,5 w bwin za 1.50.. Kurs marny ale wydaje mi się żę w miarę pewny a jak mówię to tylko tak żeby się lepiej patrzyło. Mam nadzieję, że coś się zarobi ale raczej nie przesadzałbym z kasą. Dotychczas w meczach obu drużyn padło po 3 gole więc jutro powinno być tak samo... No zobaczymy
Małe podsumowanie:
Dalian Shide FC - Korean Super Reds FC wynik 1-2. Troszkę żałuje, że jednak się nie zdecydowałem na grę na gości... ale w końcu to na razie tylko przymiarki. Typ wszedł ale było ciężko bo gospodarze zarobili czerwoną. Jeśli mam podać jakiś plus tej drużyny to na pewno jest obrona, ale nie ma się co oszukiwać to cieniasy. Ilośc goli 3 czyli tyle ile się spodziewaliśmy, wszystko w najlepszym pożądku.
Drugi mecz...
Sengkang Punggol FC - Albirex Niigata FC 0-2
hmm wydawało mi się, że goście nie wygrają tak łatwo, nawet bardziej skłaniałem się ku gospodarzom... natomiast ilość goli wydaje mi się odpowiednia... gdyby ten typ był na livie też grał bym tu under 3,5... no nic na jutro też się coś szykuje ale o tym wieczorem
Ostatnio zmieniony przez cinhead dnia Sro 27 Lut 2008, 16:11, w całości zmieniany 1 raz
Kursy lecą na łeb na szyję więc napisze już teraz:
Jutro o 12:45 mecz : Singapore Armed Forces - Geylang United
Gospodarze... najśilniejsza drużyna ligi podejmą średni Geylang... Gospodarze dodatkowo dostaną wzmocnienia i jest to pierwszy mecz na ich stadionie w tym sezonie a więc próbujemy jutro zageać tak o:
over 3,5 za 1.85 wygrana na pierwszą połowę dla SAF za 1.55 i na cały mecz dla Saf za 1.30
Stawki jeszcze dajemy średnie paiętając, że to dopiero początek ligi!!!
Myślę, że nie powinniśmy na tym stracić czekam na wynik 3:2 albo 3:1
Ostatnio zmieniony przez cinhead dnia Sro 27 Lut 2008, 16:14, w całości zmieniany 1 raz
Powinieneś przerzucić się z Bwina na bet365, bo tam masz znacznie lepsze kursy na SAF zwycięstwo płacą 1,4 i to po spadkach, a na pierwszą połowę dla SAF 1,8 można też obstawić over2,5 gola po 1,44 kurs nie za wysoki, ale pewność, że powinien być over przy średniej ponad 3 gole na ligę singapurską jest ponad 90% na bwinie mają tylko over 3,5 gola.
No i po meczu wynik zgodny z przewidywaniami, jedyne co mnie zaskoczyło to początek... oj SAF dało się zaskoczyć i stąd wtopa w zakładzie na pierwszą połowę. Jeszcze chłopaki muszą się zgrać ze sobą ale ogólnie mecz zakończony niewielkm plusikiem... no i jeszcze zagrałem sobie over 2,5 więc ogólnie jest troszkę lepiej niż oficjalnie. Jutro też jest mecz ale jeszcze o nim nie myślałem.
Co do Bet365 to dzięki za radę dimafio popatrze sobie na ich ofertę, ale prawdę mówiąc to troszke za cieńki leszcz jestem i mam za mały kapitał, żeby go dzielić, a bwin ma Liva, który bardzo mi odpowiada... No nic może coś dzisiaj się jeszcze pojawi
ok na jutro mamy dwa mecze o 12:45 Tampines Rovers - Home United
to jest najlepszy mecz tej rundy, ale w nim nic nie wiadomo... Rovers są lepsi niż Home i dla mnie to oni są faworytami ale goście mają sposób na Rovers i praktycznie zawsze z nimi wygrywają... chmmm boje się, żeby ta sytuacja się nie powtórzyła, także jeśli chodzi o gole to bywa tu bardzo różnie więc ja ten mecz odpuszczam... jak ktoś chce to może spróbować Rovers grać albo over 2,5 ale na własną odpowiedzialność. Ciekawym typem jest też postawić do przerwy na gości i gospodarzy, kursy powyżej 3 więc można wyjść na swoje
Dla mnie jutro inne spotkanie jest ważniejsze.
Juto o tej samej porze czwarta drużyna zeszłego sezonu Gombak Utd pojedzie zmierzyć się ze średnim słabiakiem ligi Balestier Khalsa. Gospodarze to młoda drużyna, która w zeszłym sezonie zawsze obrywała od jutrzejszego przeciwnika... więc nie spodziewam się żeby i tym razem było inaczej. Ja jutro gram na gości
Balestier Khalsa - Gombak Utd. 2 po kursie 1.75 w bwin...
ale pewnie w bet365 jest lepszy kurs
Wydaje mi się że ten typ jest dość pewny, choć goście mają pewną wadę... ich podstawowy gracz złapał czerwoną kartkę ostatnio i nie będzie go na stadionie. Ja jednak wierze w Gombak.
Kto uwierzył razem ze mną to ma teraz troszkę kasy więcej... mam nadzieję, że to dopiero początek dobrej passy. Mimo czerwonej kartki w 30 minucie Gombak zdołał strzelić bramkę i dzielnie się bronił, ale chłopaki mają taką tendencję do łapania czerw że w następnym meczu wystąpią bez dwóch podstawowych zawodników no i to będzie raczej przegrana Gombak. Zastanawiam się czy nie grać progresji na czerwone kartki w S-lidze bo średnio co dwa mecze zdarza się wylecieć komuś z boiska.
Drugi mecz Rovers-Home 2-1 (1-1ht)
Tu dobrze że nie stawiałem widać cały czas, że Home potrafi wygrywać z Roversami zobaczymy jak się ich gra potoczy w późniejszym okresie.
Dobra jutro chyba też jest mecz... jeszcze na nic nie patrzyłem jade do wrocka coś postudiować trzeba, ferii koniec, może coś dziś się pojawi ale wieczorem
Jutro mamy taki meczyk... Przyznam się szczerze że bardzo lubię woodlands i gram na nich też z powodu tej sympatii. Może nie jest to najlepszy wybór ale uważam, że Woodlands po nieudanym początku powinni w końcu wygrać. Mają swój stadion za sobą, są lepszą drużyną, goście nie dośc że słabi to jeszcze osłabieni brakiem jednego z graczy no ale ma być tam u nich jakiś gracz nowy.. tyle że jeśli wejdzie na boisko to będzie to jego pierwsza gra z zespołem więc nie sądze aby mógł odegrać jakąś ważną rolę. No i to w zasadzie tyle. Kure na under 3,5 tylko 1.50 a pewności tak wielkiej nie mam aby go grać czy wam go proponować. Ja gram:
Woodlands Wellington - Dalian Shide FC 1 za 1.60 w bWin - ale za połowę tego co zawsze bo jednak woodlands formą nie zachwycili do tej pory.
1-0
Woodlands Wellington - Dalian Shide FC 1 za 1.60
Oj co się ubawiłem oglądając końcówkę meczu. Goście umieją grać w piłkę dominują na boisku ale oni po prostu nie strzelają goli. Dostali czerwoną (bardzo waleczni) później Woodlands też dostali czerwoną (dobrze że nie stawiałem bo bym przegrał bo zakłada się albo na 1 albo na więcej) i karny dla gości... myśle sobie koniec będzie remis a tu pudło... Smiechu warte no i pod koniec jeszcze skroili jednego z Woodlands i znosili go na noszach... Bilans meczu: Jeden gol, jeden karny, dwie czerwone, jedna kontuzja...
A tak na poważnie to gospodarze słabi w tym sezonie... myślę że kolejny chłopiec do bicie niestety bo bardzo ich lubie. Jutro gra SAF więc w ciemno stawiam na niego ale kurs pewnie słaby pod wieczór napisze dokładnie co i jak
A w sumie napisze już teraz
Jutro o 12:30 mecz:
Singapore Armed Forces - Sengkang Punggol
Oczywistym zwycięzcą jest SAF liderzy ligi i wszystkiego innego co związane jest z piłka w tamtej części azjii mają przed sobą jedną z najsłabszych drużyn w lidze. Na dodatek mają swoją publiczność i kompletny skład, który z meczu na mecz gra lepiej. Goście będą osłabieni w swojej i tak już słabej obronie... Czego się spodziewać...
Kursy są słabe na zwycięstwo Wojskowych kurs wynosi 1.10 ale wiecie nie ma jeszcze jedniodniowych lokat z 10%zyskiem więc i tak chyba nie jest to taki zły zakład albo można dołożyć sobie do jakiegoś kuponu. Ja jednak takich kursów raczej nie grywam...
Dam na:
Oj nie wyszło tak jak chciałem... myślałem, że SAF walnie trzy może cztery gole ale zawsze jakiegoś jednego gola przeciwnikom też dają strzelić a tu nic... Punggol słaby oj słaby. No ale lokata 10% pewna jak w banku weszła.
Dziś minus ale nie jest źle myślałem , że będzie gorzej jak się sezon zaczynał. Jutro jeszcze nie wiem co się dzieje ale mam dziś mało czasu... zobaczymy czy coś się wymyśli. Spadam i sorry za dziś jutro będzie lepiej!
Jutro ciężki mecz do typowania... mam pewne wątpliwości no ale popatrzmy.
12:45 Tampines Rovers - Balestier Khalsa
Więc tak zdecydowany lider tego meczu to oczywiście gospodarze... nie jest to jednak taki pewniak jak dziś nam się przytrafił. Kurs na ich zwycięstwo to uwaga! uwaga! 1.20
Składy pełne z obydwu stron tyle tylko że gospodarze są dużo lepsi.
Rovers powinno wygrać ale Handi bym tu nie polecał...
Z golami też może być różnie bo Rovers lubią grać mniej niż 3,5 ale z takim słabiakiem jeszcze w tym sezonie nie grali i tak na prawdę to nie wiadomo w jakiej są formie strzeleckiej...dopiero po tym meczu się to okaże.
Ja osobiście zagram:
Tampines Rovers - Balestier Khalsa 1 (ht) 1.43
Kurs słaby ale nic pewniejszego od zwycięstwa Rovers nie widze w tym spotkaniu, skłaniam się też do under 3,5 (1.70)ale tego nie zagram bo ogólnie nie wyrzucam kasy na niepewne inwestycje.
Jak ktoś chce to w ciemno można dołożyć do kuponów wygraną Rovers za 1.20
Trochę mało na dziś ale spotkanie jest dość trudne i ciężko tu coś wytypować w miarę pewnego
No i mamy niespodziankę...
Drużyna Rovers, na którą stawiając straciłem chyba najwięcej kasy w całej mojej historii gry w S-lidze wywalczyła remis ze średniakie/słabiakiem ligi. Gratulacje dla graczy i dla trenera, są świetnym przykładem jak mając kupe kasy na transfery wyrzucić je w błoto. Żal
Spotkanie: Young Lions – Korean Super Reds
Typ: 1
Kurs: 3.40
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Spotkanie 1 ligi Singapuru w którym zmierzą się zespoły Young Lions z Super Reds. Gospodarze tego spotkania zdążyli rozegrac w obecnie nie dawno rozpoczętym sezonie 2 spotkania w których zremisowali na wyjeździe 2:2 z zespołem Woodlands oraz również zremisowali u siebie 0:0 z zespołem Geylang United. Goście natomiast również rozegrali 2 spotkania w obecnym sezonie w których 2x wygrali kolejno u siebie 2:1 z Woodlands oraz na wyjeździe z zespołem Dalian Shide 1:2. Moim zdanie będzie to wyrównane spotkanie z lekkim wskazaniem na gospodarzy którzy nie wygrali jeszcze w nowym sezonie a dzisiaj mają ku temu bardzo dobrą okazję gdyż grają przed własna publicznością. Dodam jeszcze taką ciekawostkę na temat kursu na to spotkanie a mianowicie w Sportingbet wczoraj widniał on w granicach 3.55 dzisiaj rano jest już 3.40, na BWIN natomiast wczoraj wynosił on 3.20 a dzisiaj jest już 3.05.
Dzisiaj nie dawałem typów bo po wczorajszym meczu musiałem odreagować a nie chciałem znowu walnąc plamy... ostatecznie grałem over 3,5 za 1.55 ale ja by mi to nie weszło to chyba bym się już więcej nie odezwał na forum taki byłby wstyd... typuje za 1.20 i jeszcze mu nie wchodzi.
Fajnie że ktoś jeszcze interesuje się Singapurem dzięki Gumbi za analize co prawda mecz nie wszedł, ale kurs myśle warty był ryzyka.. Lions testowali dzisiaj dwóch zawodników i to mogło być ciekawe widowisko.
Koean Super Reds są za to inną drużyną niż rok temu, mają lepszy skład i może nie grają efektownie, ale skutecznie. Ogólnie po wynikach widać że się liga troszkę cywilizuje i chyba ciężko będzie w tym roku o 8 bramkowe mecze,no chyba że mój SAF zagra
Dobra ale co z jutrzejszym dniem...
12:45 Home United - Gombak Utd.
Ten mecz to będzie widowisko dwie dobre drużyny zmierzą się naprzeciw siebie. Home to chyba jedyna rużyna, która podejmie walkę o mistrza z SAF, no może jeszcze te sieroty z Rovers, ale kto ich tam wie.
Dodatkowo Home gra u siebie i pełnym składem.
Ja stawiam na:
Home United - Gombak Utd. 1 (1.38)
Drugi mecz to:
12:45 Geylang United - Albirex Niigata
Gospodarze i goście mają bardzo wyrównane statystyki, jednak, to Ci pierwsi dużo ładniej grali przeciwko SAF, i to na jego terenie. Zrobili na mnie dobre wrażenie. Przed sezonem do drużyny sprowadzono 12 nowych zawodników, są wśród nich słowacy, brazylijczycy itp. MOże nie jest to skład na mistrza, ale chłopaki ogrywają się i z meczu na mecz są lepsi. Zmienił się też styl gry zespołu gra jest bardziej Europejska (czyli definitywnie under 3,5). No i co by tu jeszczedodać mimo podobnych statystyk uważam, że goście mieli łatwiejszego przeciwnika niż gospodarze i dlatego obie drużyny wyglądają na razie podobnie mówię narazie bo wierze że jutro znacznie lepiej wyglądać będą Geylang.
Typy:
Geylang United - Albirex Niigata 1 (1.83)
under 3,5 (1.50)
Jak dotąd liga singapurska idzie mi dobrze w typowaniu więc jedziemy dalej. Postanowiłem w tym spotkaniu postawić na over 2.5 bramek. Kurs 1,66 w niektórych bukach jeszcze wyższe więc czemu nie spróbować. Gospodarze to drużyna znajdująca się na 10 pozycji w lidze. Ich średnia bramek na mecz w domu to 1.4 w 2 meczach zachowując czyste konto. Jeśli chodzi o strzelców mają napastnika Indra Sahdan Bin Daud 21 (M) 7 (G) są także 2 kanadyjczycy napastnik Anthony Bahadur 18 (M) 4(G) i w pomocy Murphy Wiredu 18 (M0 5(G). Goście lokują się na 6 pozycji , jeśli chodzi o wyjazdy grają fatalnie. 2 z 28 punktów zdobyli an wyjezdzie. Średnia bramek na mecz na wyjezdzie to zaledwie 0.44 zachowując czyste konto przez 1 spotkanie. Liczę ,że właśnie dzisiaj Home się przełamie i zacznie na wyjazdach strzelać. Mają w napadzie przecież kameruńczyka Kengne Ludovick 19 (M) 11(G). Jest na 3 miejscu wśród najlepszych strzelców ligi. Historia spotkań na terenie Sengkang 2 overy i 2 undery. Licze na przynajmniej 3 bramki w tym meczu. [img][/img][img]
Jak dotąd liga singapurska idzie mi dobrze w typowaniu więc jedziemy dalej. Postanowiłem w tym spotkaniu postawić na over 2.5 bramek. Kurs 1,66 w niektórych bukach jeszcze wyższe więc czemu nie spróbować. Gospodarze to drużyna znajdująca się na 10 pozycji w lidze. Ich średnia bramek na mecz w domu to 1.4 w 2 meczach zachowując czyste konto. Jeśli chodzi o strzelców mają napastnika Indra Sahdan Bin Daud 21 (M) 7 (G) są także 2 kanadyjczycy napastnik Anthony Bahadur 18 (M) 4(G) i w pomocy Murphy Wiredu 18 (M0 5(G). Goście lokują się na 6 pozycji , jeśli chodzi o wyjazdy grają fatalnie. 2 z 28 punktów zdobyli an wyjezdzie. Średnia bramek na mecz na wyjezdzie to zaledwie 0.44 zachowując czyste konto przez 1 spotkanie. Liczę ,że właśnie dzisiaj Home się przełamie i zacznie na wyjazdach strzelać. Mają w napadzie przecież kameruńczyka Kengne Ludovick 19 (M) 11(G). Jest na 3 miejscu wśród najlepszych strzelców ligi. Historia spotkań na terenie Sengkang 2 overy i 2 undery. Licze na przynajmniej 3 bramki w tym meczu. [img][/img][img]
26-07-2010 13:45
Balestier Khalsa - Albirex Niigata II, typ under 2,5 @2.04, Betsafe
Uzasadnienie
Spotkanie pomiędzy 9-tym i 10-tym zespołem, liczącej 12 ekip najwyższej klasy rozgrywkowej Singapuru. Dotychczasowy dorobek kształtuje się następująco:
Balestier u siebie [3-1-7] (5:15), 8u/3o, średnio 1,82 bramki na mecz
Albirex na wyjeździe [4-3-5] (9-14) 8u/4o, średnio 1,92 bramki na mecz
Słabe ataki obydwu zespołów nie dziwią mając na uwadze pozycje zajmowane przez nie w tabeli. Dotychczasowe rezultaty over 2,5 to głównie wysokie przegrane z czołowymi drużynami ligi. W konfrontacji z zespołami z dołu tabeli obrona daje sobie dużo lepiej radę, pada mniej bramek, a co za tym idzie jest stosunkowo więcej wyników under 2,5 niż to wynika z ogólnych statystyk. Dotyczy to w jednakowym stopniu gospodarzy i gości dzisiejszego spotkania. W tym sezonie grali ze sobą dwukrotnie. Dwa razy po 1-0 wygrał Balestier Khalsa. Dziś zanosi się na kolejny under, a kurs powyżej 2, to spore value.
1-1
_________________ Zawodowcy są przewidywalni – strzeż się amatorów.