| Autor |
Wiadomość |
kaiser
Administrator

|
 Powiadomienia SMS o nowych typach
Wiele osób pyta jak można włączyć powiadomienia SMS o nowych typach na telefon komórkowy.
Sposób jest bardzo prosty i szybki w realizacji:
1. Rejestrujemy się na portalu Dobre Typy - Rejestracja, używając własnego adresu e-mail od operatora komórkowego - aby go otrzymać dzwonimy na bezpłatną infolinie swojego operatora (Era, Orange, Plus, Play, Simplus, Heyah...) i prosimy o włączenie i podanie nam parametrów osobistego konta e-mail z powiadomieniami o nowych wiadomościach e-mail natychmiast na nasz telefon w formie SMS, zwykle jest to całkowicie bezpłatna usługa, niektórzy operatorzy pobierają małą opłatę 2-5zł miesięcznie. Nasz e-mail będzie wyglądał na przykład tak: ja@orange.pl lub ja@eranet.pl
2. Wybieramy ulubionych Typerów na powiadomienia e-mail - Typerzy i klikamy "Zatwierdź".
3. Od tej pory zawsze, gdy tylko nasz wybrany Typer doda nowy typ otrzymamy natychmiast SMS o tym i zagramy dany typ po najlepszych kursach!
---------------
Powiadomienia SMS o odpowiedziach na forum:
Jeśli chcecie w ten sam sposób śledzić w formie SMS ulubiony temat na forum, np. typy ulubionego typera w dziale "Prywatne typy", albo temat "Pomyłki bukmacherów", czy "Ustawione mecze" to:
- rejestrujemy się na forum używając tego samego adresu e-mail od operatora telefonu co powyżej - Rejestracja na forum
- będąc zalogowanym, w interesującym nasz temacie klikamy na opcję "śledź odpowiedzi w tym temacie" (link jest pod wszystkimi wiadomościami na stronie), oto bezpośredni link do śledzenia np. tematu " Ustawione Mecze"
_________________ Najlepsze TYPY BUKMACHERSKIE.
Poznaj niewygodne fakty o władzy:
http://www.youtube.com/watch?v=lvH2yQbc108
|
| Czw 22 Lis 2007, 17:16 |
Profil PW email www |
 |
marqs
Użytkownik

|
Chcialem uprzedzic ze uzytkownicy sieci Heyah na razie nie maja takiej mozliwosci zalozenia e-maila ale heyah ma to włączyć.
Wiec w Heyah raczej sie nie da, w innych sieciach można bez problemu.
|
| Wto 29 Sty 2008, 18:33 |
Profil PW |
 |
valdio
Użytkownik

|
 Brak powiadomień emailem w sledzeniu wybranego tematu.
Witam serdecznie. Nie wiem co moze byc przyczyną ze nie przychodzą powiadomienia emailowe wybranego tematu który sledzę. Zaznaczam ze do tej pory wszystko było ok email wp.pl i wszystko hulało aż miło. Teraz temat nadal mam zaznaczony jako sledzony a po emailach ani sladu mimo ze w temacie ciagle pojawiają sie nowe wpisy.Probowałem zmienic emaila na interie ale nie pomogło. Pomocy co może być przyczyną?
|
| Pon 17 Mar 2008, 9:06 |
Profil PW |
 |
kaiser
Administrator

|
wp.pl to bardzoooo zawodna i opóźniona poczta, która od czasu do czasu ignoruje (nawet nie traktuje jako spam, po prostu totalnie ignoruje) wiele wiadomości z serwisów WWW
Polecam darmową i najlepszą, pewną pocztę Google => www.Gmail.com i zmień sobie email w profilu na forum na ten nowy z GMail.com:
http://dtypy.pl/forum/profile.php?mode=editprofile
|
| Pon 17 Mar 2008, 12:19 |
Profil PW email www |
 |
valdio
Użytkownik

|
Piękne dzięki tak zrobię. Pocztę na Gmail mam ale nie pomyślałem o tym żeby akurat na tą zmienić. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam
|
| Pon 17 Mar 2008, 12:30 |
Profil PW |
 |
Pasquallo
Użytkownik

|
ustawiłem sobie takowe powiadomienie sms na plusie i dostaje tylko powiadomienie o samym fakcie dodania typu, a czasem zdarza się, że jestem poza domem, daleko od komputera. Gram zwykle w bet365 , tam zaś mają możliwość obstawiania za pomocą telefonu (wap.bet365.com) więc bardzo wygodnym było by otrzymywać takiego smsa z info w tytule. Pozdrawiam i licze na odniesienie sie do mojej propozycji.
| Sro 13 Sie 2008, 17:57 |
Profil PW email |
 |
premi
Użytkownik

|
Do jakich skrzynek (operatorów komórkowych) otrzymujecie prawie natychmiast info o typie? Ja plusa dostaję wiadomość najszybciej po 10min albo dłużej lub wcale nie dostaję informacji. A może ktoś zna jakiś sposób otrzymywania sms-a z info o typie na komórę? (próbowałem już z przekierowaniem z gmaila i nic, zainstalowałem sobie w telefonie gmaila ale to nie to samo co sms..)
|
| Pią 10 Paź 2008, 17:24 |
Profil PW |
 |
kaiser
Administrator

|
ERA ( @eranet.pl ) działa 100% bez opóźnień idealnie i niezawodna
Orange ( @orange.pl ) często nawala, ale 80% czasu też działa szybko i na czas z SMS-ami o emailach
|
| Pią 10 Paź 2008, 18:57 |
Profil PW email www |
 |
dmodomino
Użytkownik

|
Osobiście korzystam z Simplusa, za pomocą strony Simplusnet.pl.
Jak dla mnie niezawodny. SMS dostaję natychmiast po otrzymaniu e-maila. Płaciłem tylko 5 PLN za aktywację i to wszystkie koszta jakie musiałem ponieść względem tego konta. Polecam wszystkim - simplusnet.pl.
|
| Wto 04 Lis 2008, 21:42 |
Profil PW |
 |
premi
Użytkownik

|
No to chyba masz szczęście. Ja co jakiś czas prędzej typ postawię poprzez stronę główą niż dostanę sms-a. Simplusnet działa zawodnie i niestety to fakt...(sms nawet po kilkudziesięciu min lub nawet lepiej)
_________________ http://www.thegame4life.com/
|
| Wto 04 Lis 2008, 22:29 |
Profil PW |
 |
technics
Użytkownik

|
witam, próbuję zalogować się na stronie głównej na TYPERZY. Czy w polach nick i hasło mam wpisać te z forum czy te z powiadomień sms, bo żadne nie wchodzi ?
|
| Wto 13 Sty 2009, 20:31 |
Profil PW |
 |
kaiser
Administrator

|
technics napisał:witam, próbuję zalogować się na stronie głównej na TYPERZY. Czy w polach nick i hasło mam wpisać te z forum czy te z powiadomień sms, bo żadne nie wchodzi ?
na stronie głównej jest osobna rejestracja niż ta z forum:
http://www.dobretypy.pl/?panel
|
| Wto 13 Sty 2009, 21:55 |
Profil PW email www |
 |
bestbet1
Użytkownik

|
czy ktos zna jakas skrzynke pocztowa gdzie mozna ustawic opcje powiadomien sms z poziomu wlasnie poczty. jest cos takiego na wp i za 100 powiadomien placi sie 10,98, ale nie ufam za bardzo wp. a moze gdzies jest cos takiego za free?
bo te powiadomienia o ktorych wy mowicie dostepne sa tylko dla tych co maja tel. na abonament. a co z tel. na karte?
|
| Sro 21 Sty 2009, 20:30 |
Profil PW |
 |
kaiser
Administrator

|
nie ma takich darmówek bezpośrednio w skrzynkach
Google planuje w tym roku takie powiadomienia o emailach na SMS wprowadzić (coś na wzór tych 100% szybkich i niezawodnych SMS jakie obecnie Google wysyła z calendara, również do Polski) www.gmail.com
Oczywiście w Google mają być bezpłatne, ale czy w ogóle będą to nie jest pewne
|
| Sro 21 Sty 2009, 20:42 |
Profil PW email www |
 |
aletyper
Użytkownik

|
W jaki sposób założyliście maila na eranet ?? Bo ja próbowałem wysyłać sms o treści email na 7477 i ten drugi chyba 7488 i wyskakuje mi wyśłanie sms nieudane, a jak dzwonie do nich to nikt nie odbiera, czekałem z 15 min z tą muzyczką potem zrezygnowałem. Czy może ktoś mi powiedzieć jak zrobić sobie konto na tym eranecie?
Ostatecznie się dodzwoniłem i co ? Włączyli mi zamiast eranet, - eramail.
|
| Pon 27 Kwi 2009, 16:19 |
Profil PW |
 |
norda
Użytkownik

|
 sms
a ja zamiast typow zaznaczoncyh typerow mam jedynie info. ,,Nowy typ na portalu dobre typy" wiec tak czy inaczej musze miec dostep do netu zeby zobaczyc typ. ?
|
| Pią 24 Lip 2009, 16:34 |
Profil PW |
 |
DwyaneWade
Użytkownik

|
Tak
_________________ Złap za broń
|
| Pią 24 Lip 2009, 19:27 |
Profil PW www |
 |
zamiet
Użytkownik

|
ja bardzo chwalę sobie orange. jedynym minusem, jest to, że musisz aktywować usługę multibox gold (stałe 5zł na miesiąc) i masz powiadomienie o każdym typie
|
| Pią 27 Lis 2009, 15:01 |
Profil PW www |
 |
|
|