|
Strona 1 z 11
|
| Autor |
Wiadomość |
dd
Użytkownik

|
 Hiszpania - Primera Division
Real Madryt - Celta Vigo(+1.5) 2 1.75 gamebookers 10/10
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - I Liga, godzina: 19:00
Kurs na Real mocno zaniżony, a grają z Celtą , która jest solidną druzyną i handicap powinien być -1. przez ostatnie 4 lata Real wygrał tylko raz z Celtą 2 bramkami, pozsotałem to jedna wygrana 3-2 i dwa remisy. w niedzielnym spotkaniu zabraknie Helguery, Roberto Carlosa i Diarry, doznali lekkich kontuzji w spotkaniu ze Steauą w LM.
|
| Pią 03 Lis 2006, 12:29 |
Profil PW |
 |
Gete78
Użytkownik

|
Levante - Real Sociedad X2 1.85 gamebookers
Real Sociedad zmienił tydzień temu trenera, Latina to jeden z najlepszych trenerów. Levante to przecietna domowa druzyna, niesądze ,zeby Sociedad przegrał ten mecz.
|
| Sob 04 Lis 2006, 18:47 |
Profil PW |
 |
punisher
Użytkownik

|
 Re: Hiszpania Primera Division
dd napisał:Real Madryt - Celta Vigo(+1.5) 2 1.75 gamebookers 10/10
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - I Liga, godzina: 19:00
Kurs na Real mocno zaniżony, a grają z Celtą , która jest solidną druzyną i handicap powinien być -1. przez ostatnie 4 lata Real wygrał tylko raz z Celtą 2 bramkami, pozsotałem to jedna wygrana 3-2 i dwa remisy. w niedzielnym spotkaniu zabraknie Helguery, Roberto Carlosa i Diarry, doznali lekkich kontuzji w spotkaniu ze Steauą w LM.
pięknie wyczułeś porażkę Realu  FT 1-2 
_________________ walcz i pozwól walczyć
|
| Nie 05 Lis 2006, 21:08 |
Profil PW |
 |
UZI
Użytkownik

|
Villarreal - Valencia (dnb) typ: 2 1.91 blueaq za 5j
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - I Liga, godzina: 21:00
Derby miedzy Villarealem a Valencią. Obecenie Villa ma spadek formy, a Valencia świeci triumfy. Kluczuczowy zawodniki gospodarzy Riquelme "pogryzł sie" z trenerem do tego ma niewielka kontuzję i jego występ jest bardzo wątpliwy. Nie widze Villareal w roli zwycięzcy tego spotkania w takiej sytuacji, zatem DNB na Valencie wydaje sie być wskazane.
|
| Pią 05 Sty 2007, 11:16 |
Profil PW |
 |
Wiślak
Użytkownik

|
UZI napisał:Villarreal - Valencia (dnb) typ: 2 1.91 blueaq za 5j
Derby miedzy Villarealem a Valencią. Obecenie Villa ma spadek formy, a Valencia świeci triumfy. Kluczuczowy zawodniki gospodarzy Riquelme "pogryzł sie" z trenerem do tego ma niewielka kontuzję i jego występ jest bardzo wątpliwy. Nie widze Villareal w roli zwycięzcy tego spotkania w takiej sytuacji, zatem DNB na Valencie wydaje sie być wskazane.
Valecia wcale tak nie triumfuje. Fakt ze poczatek sezonu - rewelacyjny, ale teraz sie cos popsulo w ich grze. Ale mysle ze z DNB to wejdzie spokojnie.
|
| Pią 05 Sty 2007, 16:58 |
Profil PW www AIM |
 |
bRs_chelm
Użytkownik

|
... ja chcę zagrać 3 z 5 na mecze poniżej, ale chciałbym aby pomogli mi w miarę możliwości experci
Villarreal - Valencia 2 2.50
Valencia kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa ... 3 ostatnie mecze wygrane ... po trochę kiepskiej formie, Valencia wraca na odpowiednie tory ... zapowiada walkę o najwyższe laury ... w obecnej chwili zajmuje 6 pozycję, tracąc pięć do zajmującego trzecia pozycję Realu
Villareal to obecnie ligowy średniak ... po niezłym początku sezonu teraz wpadł w dołek ... w 3 ostatnich meczach zdobył zaledwie 1 punkt ... będzie mu niezwykle ciężko coś wywalczyć w niedzielny wieczór ...
La Coruna - Real Madrid 2 1.70
Deportivo i Real walczą o całkiem inne cele ... Deportivo przegrywa mecz za meczem, ostatni raz w lidze wygrało pod koniec października! Real po wpadce z Huelvą na pewno podejdzie poważnie do meczu ... nie może sobie już pozwolić na straty punktów ze słabeuszami ...
Getafe - Barcelona FC 1 5.35 lub 1X 2.10
W tym meczu wietrzę niespodziankę ... wszyscy wiemy jak Barcelona spisuje się bez swoich gwiazd ... drużynę Franka Rijkaarda trapią kontuzje ... na pewno nie zagrają: Eto'o, Messi, Thuram, Zambrotta i Oleguer ... Deco i Ronaldinho ... tak więc trener musi sięgnąć po rezerwy, aby zestawić skład na 1 mecz tego roku ... w okolice Madrytu polecą więc: Valdés, Jorquera, Edmílson, Motta, Gio, Sylvinho, Gudjohnsen, Giuly, Saviola, Márquez, Puyol, Xavi, Iniesta, Belletti i Ezquerro ...
Ángel Torres, prezydent Getafe, wyraził niezadowolenie z powodu braku Deco i Ronaldinho w meczu jego drużyny z Barceloną na Coliseum Alfonso Pérez ... “To wielka strata dla widowiska, ale dla nas samych może wyjść na dobre. Nigdy jeszcze nie wygraliśmy z Barceloną i, jeśli ma to kiedyś nastąpić, to jest właśnie ten moment”, powiedział w wywiadzie dla Cadena Ser ... Getafe moim zdaniem może sprawić niespodziankę pokonując Barcelonę ...bez swoich liderów będzie miała niezwykle ciężko ... w 6 kolejce Getafe sprawiło niespodziankę pokonując Real u siebie 1:0 ... u siebie Getafe ma bilans 4-3-1, zepsuty jedyną porażką z Espanyolem tuż przed Świętami ...
Tak więc podsumowując, czuję ze wydarzy sie w tym meczu niespodzianka i wielka Blaugrana straci punkty ... bez swoich liderów może nie podołać nieźle spisującemu sie w lidze Getafe ... 9 miejsce gospodarzy i 15 pkt w domu robi wrażenie ...
Zaragoza – Sewilla 2 2.45
Patrząc na skład Barcelony na jutrzejszy mecz, piłkarze Sevilli za wszelką cenę zechcą wygrać i być może odskoczyć Katalończykom na kilka punktów ... przed nimi jednak trudne zadanie, gdyż gospodarze zajmują w tabeli 5 miejsce ... Zaragoza przegrała u siebie z Valencią i z Ossasuną ... Sevilla pokonała Real i Deportivo ... moim zdaniem Sevilla spokojnie wygra, tym bardziej że do jej składu wraca po kontuzji bramkarz Andres Palop ...
... kadra na Zaragozę: Palop, Cobeño, Javi Varas, Daniel, Hinkel, Javi Navarro, Drago, Escudé, David, Puerta, Poulsen, Maresca, Martí, Renato, Jesus Navas, Adriano, Kanouté, Luis Fabiano y Chevantón.
San Sebastian Real – Osasuna 2 2.65
W Osasunę wstąpiły nowe siły ... 5 zwycięstw z rzędu i awans w górę tabeli ... San Sebastian to drużyna z dołu tabeli ... najczęściej remisuje ... tym chyba jest podyktowany ten kurs ... San Sebastian tylko raz wygrało ... myślę że seria OSasuny zostanie jednak podtrzymana i spokojnie wygrają 2:0
TERAZ PROŚBA DO WAS ... BO CHCIAŁBYM 3 z 5 ZAGRAĆ ZA WIELKA ( jak dla mnie ) KASĘ !
PROSZĘ PISAĆ ( tutaj lub na czacie ) CO MYŚLICIE O TYCH MECZACH !
|
| Pią 05 Sty 2007, 19:27 |
Profil PW |
 |
hugo
Użytkownik

|
Cytat:San Sebastian Real – Osasuna 2 2.65
W Osasunę wstąpiły nowe siły ... 5 zwycięstw z rzędu i awans w górę tabeli ... San Sebastian to drużyna z dołu tabeli ... najczęściej remisuje ... tym chyba jest podyktowany ten kurs ... San Sebastian tylko raz wygrało ... myślę że seria OSasuny zostanie jednak podtrzymana i spokojnie wygrają 2:0
No więc dla mnie ten mecz to typowy No bet. Osasuna może i miała dobrą serię ale...w sezonie 05/06 po serii 9 meczy bez porażki
nastąpiła przerwa świąteczna i 4 mecze bez zwycięstwa z tego 3 porażki. Gorzej było w sezonie 04/05 gdzie po przerwie świątecznej zanotowali serię 11 spotkań bez zwycięstwa.
Pozatym odradzam stawianie dużych pieniędzy na mecze po okresie roztrenwania.
pzdr.
|
| Pią 05 Sty 2007, 19:48 |
Profil PW |
 |
arek1252
Użytkownik

|
22:00 Real Saragossa - Sevilla
W ostatnim z sobotnich spotkań dojdzie do bardzo ciekawego spotkania, w którym to Real Saragossa podejmować będzie przed własną publicznością obecnego lidera Primera Division Sevillę FC. Pojedynek ten zapowiada się bardzo interesująco i z pewnością dostarczy zgromadzonym na La Romareda kibicom ogromnych emocji.
Prowadzony przez Víctora Fernándeza zespół z Saragossy na pewno będzie starał się ze wszelkich sił wygrać to spotkanie, gdyż porażka w nim może spowodować, że znajdzie się poza strefą premiowaną udziałem w rozgrywkach europejskich. Do tego należy zauważyć, że Saragossa ma bardziej ambitne plany niż miejsca 5-6 dające prawo gry w Pucharze UEFA, ale co najmniej czwarte miejsce i udział w Lidze Mistrzów.
Sevilla będzie jednak bardzo wymagającym rywalem. Ostatnie spotkania zespół Juande Ramosa pewnie wygrywał i gdyby nie potknięcie z Espanyolem Sevilla mogła by pochwalić się długą serią zwycięskich spotkań. Porównując ostatnie występy obu zespołów wyraźnie lepiej wypadają goście sobotniego pojedynku i jeśli zagrają tak jak w spotkaniach z Realem, czy Valencią komplet punktów wyjedzie razem z nimi.
Saragossa: César - Diogo, Piqué, Gabi Milito, Juanfran, Celades, Zapater, D´Alessandro, Ewerthon, Aimar, Diego Milito
Sevilla: Palop - Dani Alves, Javi Navarro, Escudé, David, Poulsen, Renato, Jesús Navas, Adriano, Luis Fabiano, Kanouté
Mój typ - 2 2.55
_________________ gg-8016902
kspolna.blog.onet.pl ----> wejdź, skomentuj Hooligans Lisie Jamy:)
|
| Sob 06 Sty 2007, 13:47 |
Profil PW |
 |
bRs_chelm
Użytkownik

|
arek1252 napisał:22:00 Real Saragossa - Sevilla
W ostatnim z sobotnich spotkań dojdzie do bardzo ciekawego spotkania, w którym to Real Saragossa podejmować będzie przed własną publicznością obecnego lidera Primera Division Sevillę FC. Pojedynek ten zapowiada się bardzo interesująco i z pewnością dostarczy zgromadzonym na La Romareda kibicom ogromnych emocji.
Prowadzony przez Víctora Fernándeza zespół z Saragossy na pewno będzie starał się ze wszelkich sił wygrać to spotkanie, gdyż porażka w nim może spowodować, że znajdzie się poza strefą premiowaną udziałem w rozgrywkach europejskich. Do tego należy zauważyć, że Saragossa ma bardziej ambitne plany niż miejsca 5-6 dające prawo gry w Pucharze UEFA, ale co najmniej czwarte miejsce i udział w Lidze Mistrzów.
Sevilla będzie jednak bardzo wymagającym rywalem. Ostatnie spotkania zespół Juande Ramosa pewnie wygrywał i gdyby nie potknięcie z Espanyolem Sevilla mogła by pochwalić się długą serią zwycięskich spotkań. Porównując ostatnie występy obu zespołów wyraźnie lepiej wypadają goście sobotniego pojedynku i jeśli zagrają tak jak w spotkaniach z Realem, czy Valencią komplet punktów wyjedzie razem z nimi.
Saragossa: César - Diogo, Piqué, Gabi Milito, Juanfran, Celades, Zapater, D´Alessandro, Ewerthon, Aimar, Diego Milito
Sevilla: Palop - Dani Alves, Javi Navarro, Escudé, David, Poulsen, Renato, Jesús Navas, Adriano, Luis Fabiano, Kanouté
Mój typ - 2 2.55
wszystko ładnie pięknie ... ale jak już żywcem kopiujesz czyjąś analizę, to chociaż przydałoby się podać źródło  ktos się napracował, a ty ją sobie przeswoiłeś ... to się chyba nazywa plagiat
analizka z primeradivision.pl
|
| Sob 06 Sty 2007, 14:08 |
Profil PW |
 |
Wiślak
Użytkownik

|
dokladnie arek, takich rzeczy sie nie robi! i takie analizy to zadna aktywnosc na forum. jakies ciekawostki, spekulacje transferowe to jeszcze ujdą ale nie analizy meczy.
|
| Sob 06 Sty 2007, 17:42 |
Profil PW www AIM |
 |
hugo
Użytkownik

|
Getafe - Barcelona FC
Typ: Under 2,5
Kurs:1,75 w bwin lub 1,9 w toto
07.01.2007 - 17:00
Do zagrania na under w tym meczu skłaniają mnie statystyki. Getafe ma stosunek bramek
11:11, strzelili i stracili najmniej w lidze. Natomiast Barca na wyjazdach ma bilans 15:8 który
jest jednym z lepszych w lidze ale...w tym meczu nie zagrają Ronaldinho, Deco,
Rafael Marquez, Lionel Messi, Gianluca Zambrotta, Lilian Thuram i Samuel Eto'o. W dodatku
Getafe w 7 ostatnich meczach zanotowało under, Barca w ostatnich 3 co jak na Blaugrane
jest sporym osiągnięciem  . Dodam tylko że na 16 meczy Getafe under zanotowało w 14
z czego 2 overy na wyjazdach  . Wszystko wskazuje na under w tym meczu a i kurs warty
gry.
La Coruna - Real Madrid
Typ: Under 2,5
Kurs:1,7 w bah lub 1,9 w toto
07.01.2007 - 19:00
Typ bardziej oparty na przeczuciu. Depor na 8 meczy u siebie 7 underów, Real 8 wyjazdów
4 undery. Jak widać Depor u siebie bunkrują bramkę dodając do tego że Real od 99 roku
nie wygrał z Depor na ich stadionie wychodzi mi zacięty mecz który głównie bedzie się toczył
w środku pola.
|
| Sob 06 Sty 2007, 20:59 |
Profil PW |
 |
bRs_chelm
Użytkownik

|
hugo napisał:Cytat:San Sebastian Real – Osasuna 2 2.65
No więc dla mnie ten mecz to typowy No bet. Osasuna może i miała dobrą serię ale...w sezonie 05/06 po serii 9 meczy bez porażki
nastąpiła przerwa świąteczna i 4 mecze bez zwycięstwa z tego 3 porażki. Gorzej było w sezonie 04/05 gdzie po przerwie świątecznej zanotowali serię 11 spotkań bez zwycięstwa.
Pozatym odradzam stawianie dużych pieniędzy na mecze po okresie roztrenwania.
pzdr.
Hugo respect dla Ciebie
odradziłeś mi stawiana ten mecz, wiec w ogóle go wykreśliłem z mojej oferty
... Twój scenariusz się sprawdził ... Osasuna w 1 połowie zerwała się do ataku, jednak skrzydła podcięło jej podyktowanie problematycznego karnego ... i wykorzystanie go przez Prieto ... rzuciła się do ataku, jednak już do końca połowy nie zdołała wyrównać ... druga połowa wyglądała identycznie, napór gości i kontry gospodarzy ... po pięknej akcji zdołał wyrównać Raul Garcia ... gdy wydawało się już że mecz zakończy się podziałem punktów, w 88 minucie indywidualny błąd obrońcy sprawił że sam na sam z bramkarzem znalazł się Aranburu i wyprowadził swoją drużynę na prowadzenia 2:1, którego nie oddali już do końca
Hugo wielkie dzięki za odradzenie mi tego meczu, więcej takich podpowiedzi  )
PS. teraz zmiana kanału i oglądam wygraną Sevilli
|
| Sob 06 Sty 2007, 22:03 |
Profil PW |
 |
baq
Użytkownik

|
Witam!
Dzisiaj zaciekawiło mnie jedno ze spotkań Primera Division. A mianowicie mecz pomiedzy Getafe a Barceloną. Gospodarze dośc dobrze radza sobie na własnych śmieciach a gram 1X daletgo że katalończycy sa osłabieni brakiem Ronaldinhio i Deco pazuja za kartki do tego dochodzi brak kontuzjowanych Eto, Messi, Thurama, Zambrotty i Oleguera co nie wygląda dobrze.
Getafe-Barcelona 1x 1,85
|
| Nie 07 Sty 2007, 12:05 |
Profil PW |
 |
spider231
Użytkownik

|
Espanyol - Huelve
UNIBET 3.85 NA HUELVE
W ogolnej tabeli wyglada to tak :
7.Huelva 25 pkt 26:24 duzo bramek strzelonych no i straconych ale to swiadczy ze druzyna jest w formie!
10.Espanyol Barcelona 22 pkt 15:16
W ostatnich 2 meczach przewazaja gracze Espanyol ale bylo to bardzo dawno temu 2002/2003
W ostatnich 10 meczach gracze Espanyol 4:5:1 , natomiast gracze Huelve 5:0:5 (albo wygraja albo przegraja Smile )
Huelve gra na wyjezdzie czuje sie tam swietnie zajmuje 6 miejsce Smile natomiast Expanyol u siebie tak sobie dopiero 12 miejsce .
Kontuzje :
Espanyol 6 EDUARDO COSTA DMC ** - kontuzja.
Espanyol 11 RIERA Albert AML ** - koniec zawieszenia.
Espanyol 16 JÓNATAS Domingos M * - kontuzja.
Espanyol 2 ARMANDO SÁ Miguel DR * - zawodnik zawieszony.
Espanyol 3 DAVID GARCÍA DL * - zawodnik zawieszony.
Espanyol 5 SERGIO SÁNCHEZ DC * - zawodnik zawieszony.
Espanyol 14 ITO DMC * - zawodnik zawieszony.
Espanyol 15 FREDSON Camara DMRC * - kontuzja.
Espanyol 25 PEIXOTO Paulo Cesar AML * - kontuzja.
Espanyol 24 JONATHAN SORIANO FC - zawodnik zawieszony.
Recreativo 2 EDU MOYÁ DR ** - zawodnik zawieszony.
Recreativo 5 MARIO Pedro DC ** - kontuzja.
Recreativo 16 BETO DC ** - koniec zawieszenia.
Recreativo 12 BOUZÓN Iago DC * - koniec kontuzji.
Recreativo 20 POLI DL * - zawodnik zawieszony.
Recreativo 22 JUANMA DC * - kontuzja.
Recreativo 23 CHELI MR * - kontuzja.
*** = gwiazda, kluczowy gracz zespołu.
** = zawodnik znajdujący miejsce w składzie.
* = piłkarz mało grający, mało ważny.
# = młody, perspektywiczny, zawodnik.
Uwazam ze typ godny zagrania z taki kursik Smile
_________________ OPUS DEI
|
| Nie 07 Sty 2007, 12:07 |
Profil PW AIM |
 |
spider231
Użytkownik

|
Spotkanie: Betis Sevilla - Celta Vigo
3.25 na CELTE UNIBET
12. Celta Vigo 21 pkt
18.Betis Sevilla 13 pkt
W ostatnich 2 meczach przewazaja gracze Celta vigo.
W ostatnich 10 meczach gracze Celta vigo 3:5:2 , natomiast gracze Betis sevilla 2:4:4.
Celta gra na wyjezdzie czuje sie tam swietnie zajmuje 3 miejsce natomiast Betis u siebie kiepsko dopiero 16 miejsce .
Od 5 meczy remisy w celta wiec mysle ze po przerwie sa pelni sil i pokaza latwo wygrywajac z slaba druzyny betisu.
Kontuzje :
Celta Vigo 4 OUBIÑA Borja MR *** - kontuzja.
Celta Vigo 3 GEORGE LUCAS Coser DR ** - kontuzja.
Celta Vigo 16 PABLO GARCÍA DMC ** - kontuzja.
Celta Vigo 18 GUAYRE Antonio FLC * - koniec kontuzji.
Celta Vigo 20 ASPAS Jonathan D/DMC * - kontuzja.
Celta Vigo 22 DE RIDDER Daniel AMRC * - koniec kontuzji.
Betis 3 ROMERO Enrique DL ** - kontuzja.
Betis 13 DOBLAS Antonio GK ** - kontuzja.
Betis 15 NANO Victoriano DLC ** - koniec kontuzji.
Betis 6 LEMBO Alejandro DRC * - kontuzja.
Betis 7 DAMIÁ Abella DR * - kontuzja.
Betis 12 ROBERT de Pinho FLC * - koniec kontuzji.
Betis 14 CAPI AMRC * - kontuzja.
Betis 19 XISCO FLC * - kontuzja.
Betis 21 MIGUEL ÁNGEL Lozano DMC * - kontuzja.
Betis 23 ODONKOR David AMR * - kontuzja.
|
| Nie 07 Sty 2007, 12:09 |
Profil PW AIM |
 |
14honor88
Typer

|
Od 5 meczy remisy w celta wiec mysle ze po przerwie sa pelni sil i pokaza latwo wygrywajac z slaba druzyny betisu.
Obie druzyny są osłabione w równym stopniu Ci z * wogóle niełapią się do składu
|
| Nie 07 Sty 2007, 13:15 |
Profil PW email www |
 |
Wiślak
Użytkownik

|
Celta powinna wygrac, ale Espantyl mysle ze jest pewniejszy. Wymiataja w lidze i PU wiec nie sadze zeby dali sie ojechac Recreativo
|
| Nie 07 Sty 2007, 13:37 |
Profil PW www AIM |
 |
adasko
Użytkownik

|
spider231 napisał:
Celta Vigo 4 OUBIÑA Borja MR *** - kontuzja.
Celta Vigo 3 GEORGE LUCAS Coser DR ** - kontuzja.
Celta Vigo 16 PABLO GARCÍA DMC ** - kontuzja. WRACA
Celta Vigo 18 GUAYRE Antonio FLC * - koniec kontuzji.
Celta Vigo 22 DE RIDDER Daniel AMRC * - koniec kontuzji.
dodatkowo nie zagraja Iriney i Contreras a to zawodnicy wystaepujacy w pierwszej 11
Betis 3 ROMERO Enrique DL ** - kontuzja. WRACA
Betis 13 DOBLAS Antonio GK ** - kontuzja. WRACA
Betis 15 NANO Victoriano DLC ** - koniec kontuzji. WRACA
Betis 6 LEMBO Alejandro DRC * - kontuzja.
Betis 7 DAMIÁ Abella DR * - kontuzja.
Betis 12 ROBERT de Pinho FLC * - koniec kontuzji.
Betis 14 CAPI AMRC * - kontuzja. WRACA
Betis 19 XISCO FLC * - kontuzja. WRACA
Betis 21 MIGUEL ÁNGEL Lozano DMC * - kontuzja. WRACA
Betis 23 ODONKOR David AMR * - kontuzja.
masz jakie slabe info w betisie jeszcze nie zagra Vogel(gracz pierwszej 11) i Melli
|
| Nie 07 Sty 2007, 13:41 |
Profil PW |
 |
adasko
Użytkownik

|
hahahahaha spider wlasnie sie przyjrzalem, podales informacje o kontuzjach i zawieszeniach z kolejki 19-20 grudnia, albo uwazniej kopiuj czyjes posty albo sam ze stronek patrz co kopiujesz, nie patrzcie na to co podal bo to sa brednie
|
| Nie 07 Sty 2007, 13:45 |
Profil PW |
 |
spider231
Użytkownik

|
adasko info o kontuzjach wziolem ze stronki a nie kopiowalem od kogos ! Tak z 20 grudnia sa te info o kontuzjach bo teraz nie odbywaly sie mecze hiszpanskiej i nie aktualizowali ...
Wislak--- Recreativo ostatnio ojechalo na wyjezdzie Wielki Real madrit 0-3
|
| Nie 07 Sty 2007, 13:53 |
Profil PW AIM |
 |
Wiślak
Użytkownik

|
spider231 napisał:adasko info o kontuzjach wziolem ze stronki a nie kopiowalem od kogos ! Tak z 20 grudnia sa te info o kontuzjach bo teraz nie odbywaly sie mecze hiszpanskiej i nie aktualizowali ...
Wislak--- Recreativo ostatnio ojechalo na wyjezdzie Wielki Real madrit 0-3
jeden mecz- przypadek:) Ronaldo i spolka zagrali fatalne spotkanie i to im wyszlo  wg mnie wlasnie tez dlatego ze ograli Real nie wygraja 2 raz z rzedu z dobrym zespolem:)
|
| Nie 07 Sty 2007, 14:46 |
Profil PW www AIM |
 |
codi
Użytkownik

|
A ja sklaniam sie ku Betisowi  Krotka analiza na glownej, zobaczymy ;P
|
| Nie 07 Sty 2007, 15:51 |
Profil PW MSN |
 |
Wiślak
Użytkownik

|
moze masz i racje ale ja mysle ze wlasnie przez te 5 remisow nie bedzie remisu ale wygra celta:)
|
| Nie 07 Sty 2007, 16:58 |
Profil PW www AIM |
 |
bRs_chelm
Użytkownik

|
bRs_chelm napisał:
[u]Getafe - Barcelona FC 1X 2.10
W tym meczu wietrzę niespodziankę ... wszyscy wiemy jak Barcelona spisuje się bez swoich gwiazd ... drużynę Franka Rijkaarda trapią kontuzje ... na pewno nie zagrają: Eto'o, Messi, Thuram, Zambrotta i Oleguer ... Deco i Ronaldinho ... tak więc trener musi sięgnąć po rezerwy, aby zestawić skład na 1 mecz tego roku ... w okolice Madrytu polecą więc: Valdés, Jorquera, Edmílson, Motta, Gio, Sylvinho, Gudjohnsen, Giuly, Saviola, Márquez, Puyol, Xavi, Iniesta, Belletti i Ezquerro ...
Ángel Torres, prezydent Getafe, wyraził niezadowolenie z powodu braku Deco i Ronaldinho w meczu jego drużyny z Barceloną na Coliseum Alfonso Pérez ... “To wielka strata dla widowiska, ale dla nas samych może wyjść na dobre. Nigdy jeszcze nie wygraliśmy z Barceloną i, jeśli ma to kiedyś nastąpić, to jest właśnie ten moment”, powiedział w wywiadzie dla
Cadena Ser ... Getafe moim zdaniem może sprawić niespodziankę pokonując Barcelonę ...bez swoich liderów będzie miała niezwykle ciężko ... w 6 kolejce Getafe sprawiło niespodziankę pokonując Real u siebie 1:0 ... u siebie Getafe ma bilans 4-3-1, zepsuty jedyną porażką z Espanyolem tuż przed Świętami ...
Tak więc podsumowując, czuję ze wydarzy sie w tym meczu niespodzianka i wielka Blaugrana straci punkty ... bez swoich liderów może nie podołać nieźle spisującemu sie w lidze Getafe ... 9 miejsce gospodarzy i 15 pkt w domu robi wrażenie ...
1:1
... piękny mecz, w którym przeważali gospodarze ... w końcówce mogli dobić Barcę dwa razy, ale skończyło się na remisie  plan minimum wykonany, ładny meczyk udało się ustrzelić
|
| Nie 07 Sty 2007, 18:55 |
Profil PW |
 |
baq
Użytkownik

|
baq napisał:Witam!
Dzisiaj zaciekawiło mnie jedno ze spotkań Primera Division. A mianowicie mecz pomiedzy Getafe a Barceloną. Gospodarze dośc dobrze radza sobie na własnych śmieciach a gram 1X daletgo że katalończycy sa osłabieni brakiem Ronaldinhio i Deco pazuja za kartki do tego dochodzi brak kontuzjowanych Eto, Messi, Thurama, Zambrotty i Oleguera co nie wygląda dobrze.
Getafe-Barcelona 1x 1,85
Jednak Barca osłabiona to już nie ta sama druzyna i co ważniejsze jest do ograna
Pozdrawiam
|
| Nie 07 Sty 2007, 19:01 |
Profil PW |
 |
Wiślak
Użytkownik

|
dzis sie pomylilem na calej lini  graty dla spidera, bRs_chelm i codiego
Spain - Primera Division
FT Espanyol 0 - 1 Recreativo Huelva
FT Getafe 1 - 1 Barcelona
FT Levante 2 - 0 Racing Santander
FT Mallorca 1 - 3 Athletic Bilbao
FT Real Betis 1 - 0 Celta de Vigo
31' Deportivo La Coruna 1 - 0 Real Madrid !! SZYKUJE SIE KOLEJNA SENSACJA:)
21:00 Villarreal ? - ? Valencia
|
| Nie 07 Sty 2007, 19:32 |
Profil PW www AIM |
 |
UZI
Użytkownik

|
UZI napisał:Villarreal - Valencia (dnb) typ: 2 1.91 blueaq za 5j
no i Valencia dała nam zarobić  FT 1-0 dla Valencii
|
| Nie 07 Sty 2007, 23:18 |
Profil PW |
 |
bRs_chelm
Użytkownik

|
... Valencia nie zawiodła
... trafiłbym 2 z 5 moich meczy, ehhh .... dużo niespodzianek było, z niecierpliwością czekamy na następną kolejkę
|
| Nie 07 Sty 2007, 23:21 |
Profil PW |
 |
spider231
Użytkownik

|
Spotkanie: Espanyol Barcelona - Barcelona FC 3-1 WTOPA
Typ: X
Kurs:3.75
Buk:Sportingbet
Data: 13-1-2007 22:00
Uzasadnienie :
2.Barcelona FC 35 pkt
10. Espanyol Barcelona 22 pkt
W ostatnich meczach tych druzyn przewazaja gracze Barcelony
W ostatnich 10 meczach gracze Espanyol 4:4:2 , natomiast gracze Barcelona 5:4:1 ( Zwyciestwo Remis Porazka )
Druzyny sa wyrownane bilans podobny duzo remisow , barcelona jest oslabiona z kontuzjami ale do gry wraca Ronaldinho ale bedzie gral bez ETO Smile .Ostatnie 2 mecze Barcy to remisy mysle ze w tym spotkaniu bedzie jeszzcze raz remis !!
U siebie espanyol spisuje sie srednio a barca na wyjedzie bardzo dobrze 2 miejsce !
Kontuzje :
Espanyol 6 EDUARDO COSTA DMC ** - kontuzja.
Espanyol 8 ZABALETA Pablo DMRC ** - zawodnik zawieszony.
Espanyol 30 CHICA Francisco DL ** - koniec zawieszenia.
Espanyol 3 DAVID GARCÍA DL * - kontuzja.
Espanyol 4 LACRUZ Jesús María DRC * - kontuzja.
Espanyol 5 SERGIO SÁNCHEZ DC * - zawodnik zawieszony.
Espanyol 15 FREDSON Camara DMRC * - kontuzja.
Espanyol 16 JÓNATAS Domingos M * - koniec kontuzji.
Espanyol 25 PEIXOTO Paulo Cesar AML *- kontuzja.
Espanyol 24 JONATHAN SORIANO FC - zawodnik zawieszony.
Barcelona 9 ETO'O Samuel SC *** - kontuzja.
Barcelona 10 RONALDINHO FW *** - koniec zawieszenia.
Barcelona 11 ZAMBROTTA Gianluca DLR ** - kontuzja.
Barcelona 19 MESSI Lionel AM/FRLC ** - kontuzja.
Barcelona 20 DECO AMC ** - kontuzja.
Barcelona 3 MOTTA Thiago MLC * - koniec kontuzji.
Barcelona 21 THURAM Lilian DRC * - kontuzja.
Barcelona 23 OLEGUER Presas DC * - koniec kontuzji
Ostatnio zmieniony przez spider231 dnia Nie 14 Sty 2007, 13:12, w całości zmieniany 1 raz
|
| Sob 13 Sty 2007, 15:25 |
Profil PW AIM |
 |
bRs_chelm
Użytkownik

|
Bilbao - Villarreal 1 2.25 bah
... jeszcze niedawno Bilbao walczyło o utrzymanie się w lidze ... teraz walczy już o środkową część tabeli  wyrównany mecz z Saragossą pozwala mi z optymizmem spojrzeć na dzisiejsze spotkanie
... Villareal nie spełnia oczekiwań kibiców i działaczy ... ich ostatnie 3 mecze są przegrane, w zespole panuje nie za dobra atmosfera ... nie wiem co się dzieje, ale w klubie nie jest za dobrze ...
... jeśli dzisiaj ktoś ma wygrać, to na pewno nie będą to goście ... Bilbao jest na fali i powinno wykorzystać słabą dyspozycję rywala ...
|
| Nie 14 Sty 2007, 9:59 |
Profil PW |
 |
bRs_chelm
Użytkownik

|
a teraz próba ustrzelenia niespodzianki
Osasuna - Betis X2 1.73 betsson
... ostatnia porażka Osasuny składnia mnie do postawienia w tym meczu na niespodziankę ... oglądałem tamten mecz Osasuny w którym przegrała w końcówce i powiem szczerze, że drużyna grała bez tego czegoś co było w meczach w tamtym roku ... ta chęć gry, polot, zaangażowanie ...
... Betis jest znacznie niżej od swojego rywala, ale z nowym trenerem złapali wiatr w żagle ...
... moim zdaniem wydarzy się tu niespodzianka, choć zobaczymy jak będzie
Real Madrid - Zaragoza X2 2.05 betsson
... tu to w ogóle nie rozumiem tak wysokiego kursu ...
... Real w ostatnim meczu z Deportivo praktycznie nie istniał ... oddał chyba 2 strzały na bramkę ... w meczu z Huelvą też zagrali fatalnie ... czy się w końcu przebudzą ?? wątpię ...
... a Zaragoza gra jak z nut ... pokonała Sevillę więc czemu niby z fatalnie grającym Realem miałaby sobie nie poradzić ... na 90 % Zaragoza zdobędzie w tym meczu 1 pkt
|
| Nie 14 Sty 2007, 10:12 |
Profil PW |
 |
Wiślak
Użytkownik

|
hmm 2 niespodzianki... ja w to nie wierze
jeszcze jak Betis ma szanse wejsc, to uwazam ze porazka Realu jest niemozliwa
graja u siebie i musza wkoncu przerwac fatalna passe
|
| Nie 14 Sty 2007, 10:15 |
Profil PW www AIM |
 |
spider231
Użytkownik

|
Spotkanie: Real Madrid - Zaragoza
Typ: 2
Kurs:5.35
Buk:Betsson
Data: 14-1-2007 21:00
Uzasadnienie :
4.Real Madrid 32pkt
5.Zaragoza 30pkt
W ostatnich 3 meczach tych druzyn przewazaja gracze Zaragozy
W ostatnich 10 meczach gracze Real Madrit 6:0:4 , natomiast gracze Zaragozy 5:2:3 ( Zwyciestwo Remis Porazka )
Mecz bedzie bardzo wyrownany myslalem o remisie ale jak zobaczylem kontuzje graczy realu to zmienilem zdanie ! Realowi ostatnio totalnie sie nie wiedzie cos stracil forme z poczatku sezonu mysle ze w tym spotkaniu jeszczze jej nie odzyska a gracze zaragozy wykorzystaja to:)
U siebie Real spisuje sie srednio a Zaragoza na wyjedzie radzi sobie 8 miejsce !!
Kontuzje :
R.Madrid 2 SALGADO Michel DR ** - zawodnik zawieszony.
R.Madrid 3 ROBERTO CARLOS DL ** - kontuzja.
R.Madrid 4 RAMOS Sergio DRC ** - zawodnik zawieszony. ( 5 zawodnikow z postawowego skladu Bardzo mocne oslabienie)
R.Madrid 9 RONALDO SC ** - kontuzja.
R.Madrid 14 GUTI AMC ** - kontuzja.
R.Madrid 11 CICINHO DRC * - kontuzja.
R.Madrid 15 RAÚL BRAVO DLC * - zawodnik zawieszony.
R.Madrid 18 CASSANO Antonio FC * - kontuzja.
R.Madrid 22 PAVÓN Francisco DC * - zawodnik zawieszony.
R.Madrid 23 BECKHAM David MRC * - zawodnik zawieszony.
Zaragoza 2 DIOGO Carlos D/DMR ** - zawodnik zawieszony.
Zaragoza 14 PONZIO Leonardo DMRLC ** - zawodnik zawieszony. ( 2 zawodnikow zawieszonych )
Zaragoza 23 SERGIO Fernandez DC ** - koniec zawieszenia.
Zaragoza 3 ARANZABAL Agustin DL * - koniec kontuzji.
Zaragoza 4 CUARTERO Carlos DRC * - kontuzja.
Zaragoza 19 CÉSAR JIMÉNEZ DC - kontuzja.
Spotkanie: Celta Vigo - Atletico Madrid
Typ: X
Kurs:3.2
Buk:Betsson
Data: 14-1-2007 19:00
Uzasadnienie :
6.Atletico Madrid 29 pkt
12.Celta Vigo 21 pkt
W ostatnich 3 meczach tych druzyn przewazaja gracze Celty Vigo !
W ostatnich 10 meczach gracze Celty 2:5:3 , natomiast gracze Athletico 4:4:2 ( Zwyciestwo Remis Porazka )
Mecz druzyn bardzo dobrych i krolow remisow Smile)Druzyny nie sa bramkostrzelne wiec mysle tu o remisie 0-0 lub 1-1 .Kontuzje sa wmiare wyrownane !
U siebie Celta spisuje sie slabo a Athletico na wyjedzie radzi sobie bardzo dobrze !!
Kontuzje :
Celta Vigo 4 OUBIÑA Borja MR *** - koniec kontuzji.
Celta Vigo 3 GEORGE LUCAS DR ** - kontuzja.
Celta Vigo 8 ÁNGEL David López DR ** - zawodnik zawieszony.
Celta Vigo 15 CONTRERAS Pablo DC ** - koniec kontuzji.
Celta Vigo 16 PABLO GARCÍA DMC ** - zawodnik zawieszony.
Celta Vigo 25 IRINEY Santos DMC ** - kontuzja.
At.Madrid 22 PABLO Ibáñez DC *** - kontuzja.
At.Madrid 2 SEITARIDIS G D/DMR ** - koniec kontuzji.
At.Madrid 5 LUCCIN Peter DMC ** - koniec zawieszenia.
At.Madrid 6 COSTINHA DMC ** - koniec kontuzji.
At.Madrid 11 MAXI RODRIGUEZ AMRC ** - kontuzja.
At.Madrid 17 PETROV Martin AMLC ** - kontuzja.
At.Madrid 20 MANICHE DMC ** - koniec zawieszenia.
At.Madrid 25 LEO FRANCO GK ** - kontuzja.
At.Madrid 4 PERNÍA Mariano DL * - zawodnik zawieszony.
At.Madrid 8 GABI AMR * - zawodnik zawieszony.
At.Madrid 19 DE LAS CUEVAS Miguel FW - kontuzja.
|
| Nie 14 Sty 2007, 12:29 |
Profil PW AIM |
 |
spider231
Użytkownik

|
No niestety nic mi nie siadlo z ligi hiszpanskiej celta w slabejk formie a real ledwo wygral
|
| Nie 14 Sty 2007, 23:16 |
Profil PW AIM |
 |
michalkow1988
Użytkownik

|
 Hiszpania Primera division
Villarreal-Sevilla 2
Kurs wart ryzyka. Dla osób mniej skłonnych do szaleństw polecam x2. Zacznijmy od sytuacji w Villarreal, która delikatnie rzecz ujmując za ciekawa nie jest. Z trenerem pokłócił się z Riquelme, który rzekomo nie chciał zgodzić się na transfer do innego klubu. Uważam, że to chora sytuacja wyrzucać najlepszego gracza zespołu. W z związku z tą sytuacją atmosfera w klubie jest bardzo napięta. Piłkarze coś przebąkują, że to źle dla zespołu i itd, skupiając się tym samym, nie na tym na czym powinni. Na przeciw nich stanie dzisiaj Sevilla niesamowicie głodna zwyciestwa po dwóch z rzędu porażkach. Nie da się ukryć, że na formie gości odbił się brak takich piłkarzy jak Luis Fabiano czy Jesus Navas, którzy są kontuzjowani. Jednak na szczęście dla Sevilli rywale też przeżywają problemy kadrowe. Od dłuższego czasu brak już Nihata Kahveci i Roberta Piresa, którzy mieli stanowić trzon drużyny Villarreal. Do tego dochodzi brak Javi Venty, Jose Mari i Gonzalo Rodrigueza. Dodając nieciekawą atmosferę w drużynie, jestem skłonny stwierdzić, że goście mają szansę na komplet punktów. Warto podkreślić, iż gospodarze skompromitowali się grając w Pucharze Króla, gdzie przegrali z drugoligowym Valladolid w tym tygodniu na własnym stadionie. W lidze co prawda ostatnio wygrali z Bilbao, ale uważam to za wypadek przy pracy. Zresztą patrząc na to co wyrabiali przed meczem z Bilbao (3 porażki z rzędu), chyba nikt nie sądzi, że są w świetnej formie. Osobiście zaryzykuję i zagram 2 na zdecydowanie lepiej ułożonych i umotywowanych gości.
|
| Sob 20 Sty 2007, 13:49 |
Profil PW |
 |
spider231
Użytkownik

|
Spotkanie:San Sebastian Real - Valencia FC
Typ: 2
Kurs:2.1
Buk:Expekt
Data: 21-1-2007 17:00
Uzasadnienie :
5.Valencia FC 33pkt
19.San Sebastian Real 13pkt
Mecze pomiedzy tymi druzynami przewaznie zwyciezali gracze Valenci...
Na 10 meczy Real 2:5:3 a Valencia 5:2:3 ...
Real u siebie spisuje sie slabo 2:3:4 a na wyjezdzie Valencia w miare dobrze 3:2:4...
Valencia jest na fali 5 zwyciestw z rzedu , grali w tych meczach dobrze wygrywajac kilkoma golami , Real gra w kratke bardzo duzo remisow a wygrane z slabszymi druzynami sadze ze valencia jest tutaj zdecydowawnym faworytem !!
|
| Nie 21 Sty 2007, 14:17 |
Profil PW AIM |
 |
gogo
Użytkownik

|
 .
witam chlopaki!
Moj typ na 27 stycznia 2007 to Villarreal FC - Real Madryt.
Moj typ to 1
kwota w bwin.com w danej chwili 4.15
nie grajcie duzo kasy ale za drobne mozecie zagrac (chce podkreslic ze nie jest to tak dobry typ jak 3 ostatnie  )
pozdro chlopaki
|
| Wto 23 Sty 2007, 22:55 |
Profil PW |
 |
Wiślak
Użytkownik

|
 Re: .
gogo napisał:witam chlopaki!
Moj typ na 27 stycznia 2007 to Villarreal FC - Real Madryt.
Moj typ to 1
kwota w bwin.com w danej chwili 4.15
nie grajcie duzo kasy ale za drobne mozecie zagrac (chce podkreslic ze nie jest to tak dobry typ jak 3 ostatnie )
pozdro chlopaki
wiem ze nie lubisz uzasadnien ale czemu :/ ? kurcze tak dziwnie bez zadnego slowa...
|
| Wto 23 Sty 2007, 23:01 |
Profil PW www AIM |
 |
bumer
Użytkownik

|
nikt poza Toba gogo na TYM forum nie daje typów zupełnie bez analizy, uzasadnienia  Za to własnie tak wielce cenie to forum i strone DobreTypy.pl... może chociaz 2 zdania byś opisał?
no ale z drugiej strony widzialem, respect, Twoje łatwe trafienia podobnych typów z kursami powyżej 3,50... w ostatnich tygodniach w innych tematach tutaj na forum.
|
| Wto 23 Sty 2007, 23:17 |
Profil PW |
 |
gogo
Użytkownik

|
 ..
Sorki chlopaki ale nie ma uzasadnienia na ten typ  tak jak zreszta i na inne
tak jak mowie nie traktujcie tego typu tak powaznie jak tych 3 ostatnich z angielskich lig (z angielskich lig mam lepsze info
poprostu nie stawiajcie duzo kasy na to spotkanie.
mozecie rowniez postawic po kursie ponad 1.80 1X.
poprostu polecam na mala kase
jeszcze raz pozdro
|
| Wto 23 Sty 2007, 23:31 |
Profil PW |
 |
|
|
Obecny czas to Wto 09 Lut 2010, 12:08 | Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Strona 1 z 11
|