01.09.06 Hoffenheim - Karlsruher 1 1.6 betway stawka: 8j
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy - III Liga, godzina: 19:00
Hoffenheim w tym tygodniu wzmocniło się zakupem Copoado z 1-wszej ligi (!), który według mnie ma wielkie szanse zostać teraz najlepszym strzelcem 3-ciej bundesligi. Dodatkowo wzmocnili się Hesse z Lubeki. Według mnie Hoffenheim zacznie teraz zbierać komplety punktów co najmniej w spotkaniach u siebie, mają naprawdę solidny skład, aby bez problemu wywalczyć awans do 2-giej ligi.
02.09.06 Reutlingen(0) - Saarbrucken(0) 1 1.93 10bet stawka:6j
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy - III Liga, godzina: 14:30
Reutlingen bardzo dobrze spisuje sie u siebie 3-2-0. Jutro pełen stadion, bo przyjeżdża taka druzyna jak Saarbrucken, ale przyjeżdża poważnie osłabiona. Zabraknie Gebahrdta ,Hadji oraz Kling, prawdopodobnie nie wystąpi również Halet. Widze spore szanse na zwyciestwo dla gospodarzy.
Dzisiaj Kaiserslautern II dostanie pomoc z pierszego zespołu Kaiserslautern: Lexa, Schonheim,Ziemer. A w zespole Kassel zabraknie waznego ogniwa, jakim jest Arnold. Z taką pomoca myśle, ze chociaż remis jest w zasięgu Kaiserslautern.
Dla mnie kurs juz nie jest tak atrakcyjny, w sieci jest 1.85 na X2.
13.10.06 Siegen - Munchen 1860 II typ 1 po 1.70 sportingbet za 9j
Zaplecze rezerw Monachium 1860 ma wielkie problemy na dzisiejszy mecz ze składem, Tschauner, Lamotte i Adler (cała trójka grała pełne 90 minut w ostatnim meczu!) nie zagrają, bo są z kadrą pierwszego zespołu, który gra również swój mecz dzisiaj. Do tego wiele mniej i bardziej ważnych dla "Rezerw Monachium 1860" graczy nie jest dostępnych przez kontuzje i zawieszenia, no i owczyiście przez wspomniany mecz pierwszego zespołu. Natomiast Siegen łapie wiatr w żagle i jutro zagra optymalnym składem, poza jednym rezerwowym graczem mają do dyspozycji pełną kadre.
20.10.06 Stuttgarter Kickers - Bayern München II under2.5 1.85 unibet stawka 8j
W Stuttgarter kontuzji doznał Gambo,strzelec wielu bramek( 6 goli ), brak pomocnika Parmaka. Bayern bez zawieszonego Maierhofera ( 8 goli). Bayern bez swojej gwiazdy Maierhofera bedzie mocno sie bronił na wyjeździe, a do tego ma dobrą obronę. W tym spotkaniu najbardziej odpowiedni wydaje sie być under2.5.
Freiburg od początku sezonu ciągle bez zwyciestwa, mają mocny skład i aż dziw, ze tak słabo stoją. Dzisiaj w pełnym zestawieniu powinni sobie poradzić z Burghausen, które jest ostatnie w lidze. Jakąś chyba blokade mają, dzisiaj licze na przełamanie złej passy i na pierwsze zwyciestwo.
Z dzisiejszych spotkań naszą uwagę przyciągnął mecz z Południowej Regionalliga w Niemczech, Aalen - Darmstadt. Aalen na początku sezonu było oceniane jako jeden z faworytów do awansu. Mają bardzo dobrych zawodników z wysokimi umiejętnościami jednak w kilku spotkaniach zagrali poniżej oczekiwań. Darmstadt to drużyna z dołu tabeli, której jedynym celem będzie utrzymanie się w lidze. Obecnie zajmują trzecią pocycję od końca z 15 punktami na koncie. Jeśli dodać do tego fakt, ze w środowym spotkaniu w drużynie gości nie zagra aż dziesięciu zawodników: Markus Beierle, Alexander Geiger, Zivojin Juskic, Alexander Konjevic, Adrian Mahr, Alberto Mendez, Achim Pfuderer, Mikheil Sajaia, Sebastiao oraz Andreas Fischer.
W ich zastępstwie pojawią sie młodzi i niedoświadczeni zawodnicy, również na ławce zasiądą piłkarze z mniejszymi umiejętnościami. Przy tak sporych osłabniach sądzę, ze Aalen wykorzysta atut własnego boiska i wyższych umiejętności.
Z dzisiejszych spotkań naszą uwagę przyciągnął mecz z Południowej Regionalliga w Niemczech, Aalen - Darmstadt. Aalen na początku sezonu było oceniane jako jeden z faworytów do awansu. Mają bardzo dobrych zawodników z wysokimi umiejętnościami jednak w kilku spotkaniach zagrali poniżej oczekiwań. Darmstadt to drużyna z dołu tabeli, której jedynym celem będzie utrzymanie się w lidze. Obecnie zajmują trzecią pocycję od końca z 15 punktami na koncie. Jeśli dodać do tego fakt, ze w środowym spotkaniu w drużynie gości nie zagra aż dziesięciu zawodników: Markus Beierle, Alexander Geiger, Zivojin Juskic, Alexander Konjevic, Adrian Mahr, Alberto Mendez, Achim Pfuderer, Mikheil Sajaia, Sebastiao oraz Andreas Fischer.
W ich zastępstwie pojawią sie młodzi i niedoświadczeni zawodnicy, również na ławce zasiądą piłkarze z mniejszymi umiejętnościami. Przy tak sporych osłabniach sądzę, ze Aalen wykorzysta atut własnego boiska i wyższych umiejętności.
hmmm,czytam ich stronę klubową nie ma żadnego info o ww brakach w kadrze...
Mikazi skoro z takim zamiłowaniem czytasz strony klubowe, to napisz nam wszystkim co tam pisze? Moze ci wszyscy ww zawodnicy zagrają ?
Info jest prawdziwe, dostałem bardzo podobne wczoraj wieczorem od kumpla z Niemiec. Kurs wczoraj wieczorem na Aalen-0.75 był 2.0, dzisiaj już spadł na 1.75. Jedyne co budzi moje obawy, to to, ze w tych niższych niemieckich ligach są wałki (nie raz i nie dwa mozna było o tym poczytać), wiec jeśli pójdzie duza kasa na Aalen to buki mogą chcieć zrobić kontre, a na taką niską lige duzo kasy niepotrzeba.
Sniło mi sie dzisiaj ,ze mecz zakończył sie remisem 1-1
Mikazi: informacja bezpośrednio z Niemiec od znajomego, co ma to potwierdzone bezpośrednio od zawodnika Darmstadt, więc pewne dla mnie. Wiadomo jak mało można dowiedzieć się ze stron klubów lig regionalnych, więc nie traktowałbym ich jako gorące źródło informacji...
Mikazi, zamiast szukać dziury w całym, może sam nieraz spróbuj cokolwiek napisać
Odkąd tylko znam tą stronę i typy kaisera, newsy ze strony głównej itp. - to jeszcze nigdy się nie zdarzyło, aby jaka kolwiek informacja potem sie nie sprawdziła. Owszem, typ może 1 na 10 przypadków nie wejść, ale o to że z tych zawodników trener Darmstadt nie może skorzystać to jestem bardzo spokojny.
kaiser: ale widze nie grasz tego typu grubo, jedna z mniejszych stawek ktore stosujesz zastosowales tak wlasnie mysle czy sie skusic na ten typ czy nie w kazdym razie, dzieki za dobre info
a jeszcze jedno pytanko, wiesz moze czy ci zawodnicy grali w poprzednich meczach? czy moze czesc z nich juz jest od dawna kontuzjowana? Bo gdyby ktos napisal gdzies za graniac ze vice mistrz polski Wisla Krakow zagra bez 6 zawodnikow, to mysle sporo osob by sie napalilo, tylko problem w tym ze ci zawodnicy kontuzjowani sa od dawna..
Ostatnio zmieniony przez rapper dnia Sro 22 Lis 2006, 15:02, w całości zmieniany 1 raz
Ludzie!!!!!!co tak na mnie naskoczyliscie...nie mialem zamiaru szukac dziury w całym,po prostu chcialem spytac skad to info.Spytac nie wolno?Mysle rowniez,ze kaiser nie potrzebuje tylu adwokatow...i chyba nie ma pretensji,ze spytalem...ale Wy cala zgraja od razu naskakujecie.Zastanowcie sie zanim cos napiszecie.no offenc
kaiser: ale widze nie grasz tego typu grubo, jedna z mniejszych stawek ktore stosujesz zastosowales tak wlasnie mysle czy sie skusic na ten typ czy nie w kazdym razie, dzieki za dobre info.
jak widzisz jako TYP na stronie głównej go nie podałem tylko jako news, a tu na forum zaproponowałem skromne 5/10 zobaczymy, co z tej informacji wyniknie.
Ja tam regionalną liga u Niemców sie nie pasjonuje, ale z tego co znajomy Niemiec bezpośrednio z tego regionu mówił to istotne braki w ich kadrze. Sam zagrał to dużo grubiej niż moja mała propozycja, no ale ja wolę dmuchać na zimne, bo to jednak regionalna liga i łatwo bukmacherom skontrować logiczny wynik.
z moich obserwacji wynika, ze czesto nawet jak powodem obstawki przez danego typera danego zespolu jest brak gry czolowego, czolowych zawodnikow druzyny przeciwnej, to to sie nie sprawdza. przyklady sa dzis: aalen i zaglebie. jak widac atak na mikazi sie troche zemscil.
inwestor: przecież jak sam mikazi powiedział, tu nikt i nikogo nie atakował, to forum jest wzorowe pod tym względem braku konflików i wyzwisk w porównaniu z np. porażka.pl
Jeśli myślisz że kontuzje nie mają znaczenia, to sorry, ale chyba niepoważny jesteś.... popatrz na dziesiątki, masy przykładów tutaj... typy watersa, kaisera, uzi itp. ze strony głównej, prawie wszystkie bazują na świetnych informacjach o kontuzjach i zobacz jaka ogromna skuteczność trafień. Do tego zobacz sobie skuteczność propozycji z działu News tutaj, tam też wszystko opiera sie na osłabieniach itp, świetne informacje, a odkąd ta strona istnieje to weszło około 85-90% tych propozycji z działu Newsy. Lepiej sie zastanów co mówisz inwestor, jak wolisz tabelkowe typy albo pana amatora Sosne, to żegnam Cie.
wiesz co inwestor, też nie chcę tutaj wojen, bardzo mi się podoba, że są same konkretne i dochodowe informacje do czytania, bez wojen i bluzgów, ale jak widze takich jak TY to mi ręce opadają. Ja nie nawidzę osób, które nigdy nie pochwalą, nigdy nie podziekują za taką mase trafień jak na przykład odnośnie kaisera tutaj co on nam dał, chociażby ostatnia sobota luzem trafiona i wiele wcześniej, a nagle TAKI INWESTOR mający aż 2 posty sie odzywa bo pierwszy raz jakiś typ nie wszedł, szczerzeee rozwalają mnie takie zachowania.
Poza tym przecież kaiser nie dał tego typu oficjalnie do działu Typy, pisał również tutaj powyżej że woli dmuchać na zimne, bo osłabienia swoją drogą, a tak niska liga ma ryzyko wałków, więc nie dał jako Typ na stronę tego, a tu dał małe 5/10... no ale oczywiście, ktoś musi na to narzekać tak? Lepiej żeby siedzieć cicho jak TY i narzekać tylko kiedy coś raz na 15 typów nie wejdzie ? daj se siana... za przeproszeniem. Lepiej sam pokaż co potrafisz jak inni tutaj robią.
punisher: rzeczywiscie mikazi powiedzial ze nikogo nie atakowal,jedynie spytal, wyrazil opinie. a kaiser uprzejmie i bez problemu odpowidzial. w przeciwienstwie do bumera. ja rowniez wyrazilem swoja opinie poglad, oparty nie tylko na tym forum, czy tez ofercie z typami, rowniez na wielu innych. mniej lub bardziej bledny to juz inny temat do dyskusji. punisher, prosze cie, pokaz mi zdanie, slowo, gdzie skrytykowalem kaisera? juz nie wspomne o watersie i uzi.
ducze: pokaz mi prosze, podobnie jak punisher, w ktorym zdaniu, slowie skrytykowalem kaisera? pozatym oprocz tylko przykladu aalen podalem zaglebie, ktorego kaiser nie dal. tak, ty masz wiecej postow - 7. chyba kiedys tez zaczynales, czy moze spadles z ksiezyca z tymi siedmioma?
jesli jednak kaiser poczulby sie dotkniety, to byc moze by sie wypowiedzial, gdyz powtorze za mikazi, nie potrzebuje on chyba tylu adwokatow ... w sprawie ktorej ja nie widze. no chyba ze tu panuja reguly nowej pis-owskiej IV RP - co nie powiesz to wszystko atak. panowie...
Panowie, wszyscy wiecie jak nie lubie bezproduktywnej dyskusji więc skończcie ten wątek, w zasadzie o niczym
kaiser napisał:
jak widzisz jako TYP na stronie głównej go nie podałem tylko jako news, a tu na forum zaproponowałem skromne 5/10 zobaczymy, co z tej informacji wyniknie.
Jak widać w regionalnej lidze niemieckiej łatwo o raczej nieuczciwe wypaczenie wyniku. Typu na stronie nie podałem, właśnie dlatego, że zbyt obawiałem sie jakiegoś wałka, o którym pewnie nigdy sie nie dowiemy, czy był, czy nie, no ale informacja była dobra to o niej wspomniałem tu na forum
Na głównej stronie o tym meczu pisze 14honor88, ale ja dorzuce coś jeszcze do tego typu. Christoph Daum jest nowym trenerem Kolen, kibice wiąża z nim ogramne nadzieje, licznie przychodzą licznie nawet na jego treningi. W Niemczech jest uważany za najlepszego motywatora, gdyby nie afera narkotykowa w której brał udział pewnie by trenował reprezentacje Niemiec. Na ogół sprawdz się motyw że drużyny mające nowego trenera są bardziej zmotywowane i choć przez chwilę grają świetnie. Koeln nie szczędziło pieniędzy na Daum'a, świadczy o tym fakt że po nie podpisaniu pierwszej umowy z tym trenerem w następniej propozycji zaproponowali mui większe zarobki. Koeln spisuje się słabo, miało walczyć o powrót do pierwszej ligii. Dodam jeszcze żę kursy na jedynkę nieznacznie spadają.
typ:1
kurs:2.15(nordicbet)
stawka: 1/10
p.s.:
mała dygresja: słyszałem że meczyk jest ustawiony na home win(jednak źródło nie jest pewne, gdyż tej osoby nie znam), absolutnie nie sugerwoałem się tym i ani Wy sie tym nie sugerujcie, zobaczymy czy coś z tego będzie.
15.12.06Koln(-0.25) - Kaiserslautern 1 1.88 pinnacle stawka: 8j
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy - II Liga, godzina: 18:00
Do Koln wraca trzech kluczowych zawodnikow: Alpay, Canabas i Broich. Koln niedawno zmieniło również trenera, który jest wspaniałym motywatorem. Wszystkie bilety juz wysprzedane. Kaiserslautern spore prolemy w defensywie, capitan Beda zawieszony, Müller doznał kontuzji w weekend , Demai, Schöhnheim, Quattara i Rihilahti wciąż kontuzjowani.
Nad tym spotkaniem zastanawiam się i zbieram informacje, jeśli ktoś ma coś o tym zdarzeniu to byłbym bardzo wdzięczny. Dokładnie 16.XI tego roku po fatalnej grze Braunschweigu zatrudniono nowego-dobrego trenera Willi Reimanna, który trenował wcześniej zespoły z 1Bundesligi: HSV,Eintracht Frankfurt,Wolfsburg czy Nürnberg. W tym ostatnim miesiącu widać znaczną poprawę gry Braunschweigu, choć jeszcze nie wygrali rzadnego meczu. Reimann poprawił znacznie gre swych podopiecznych w destrukcji(3 puszczone bramki na 4 mecze). W zespole Braunschweigu nie wyobrażają sobie spadku z drugiej ligi, a ich właściciel Jochan Staake( wcześniej wieloletni sponsor klubu) nie żałuje piniędzy na drużynę i zapowiada pieniądze na transfery na najbliższe okienko transferowe. O Offenbach wiem tyle, że jest to przeciętna drużyna i to odzwierciedla tabela(10/18m). Na wyjazdach gra słabo(1-1-5). Braunschweig wygrał ostatnio mecz 10 spotkań temu, myślę że z Offenbach ma spore szanse na przełamanie tej passy, bo przeciwnicy uciekają i ma 7 punktów straty do strefy bezpiecznej. Kursy oscylują w granicach 2.35, jeśli ma ktoś info doryczące kontuzji w jednym i drugim zespole byłbym wdzięczny.
Sądząc po tej liście kontuzjowanych piłkarzy, trochę przemawia z Eintrachtem, z tego co mi mówił kumpel to Dorn jest kluczowym graczem Offenbach i strzelił w tym sezonie 3 bramki.
Przypuszczalne składy
Eintr. Braunschweig: T. Stuckmann - Jülich, Husterer, Grimm, Tauer - Lieberknecht - Siegert, Rodrigues, T. Schweinsteiger - Kuru, Rische
Kickers Offenbach: Thier - Bungert, Miljatovic, Happe, Rehm - C. Müller, Sieger, Wörle, T. Judt - Türker, Toppmöller
Braunschweig potrzebuje na gwałt punktów i w takich meczach powinno je zdobywać, sądze że na pewno nie przegrają tego meczu.
Zespół gości podejdzie do tego spotkania poważnie osłabiony: nie zagrają: Ehlers(9m.), Loose(13), Klinka(19), Brecko(14), Emmerich(16). W zespole gospodarzy braknie tylko Mavric'a9 To sprawia, że szanse gospodarzy na 3 punkty wzrastają. W tym sezonie te dwie druzyny juz raz się spotkałt i Fürth na wyjeździe pokonało Aue aż 3-0. Kursy na jedynke spadają.
Faworytem tego spotkania spotkania dla bukmacherów jest Furth, ale ja sądze inaczej. Chocby do granie bezpiecznego X2 składnia mnie fakt że ostatnie mecze rostrzygneły sie na korzyść Freiburga ( 2:1, 1:0, 3:3) Więc widać że dobrze im idzie gra przeciwko Furth. Drugim argumentem jest seria zwycięstw Freiburga i znakomite wystepy na wyjazdach. Generalnie goście zajmują w tabeli generalnej 7 miejsce z 31 punktami ( 8:7:6) , ale od niedawna zaczeli grac zupełnie inną piłke, a świadczą o tym ostatnie wyniki : 3:0, 2:0, 3:1, 1:0, 1:0, więc widać że spisują sie coraz lepiej, po troche nieudanym początku. Furth też dobrze spisuje sie w tym sezonie, zajmuje 10 miejsce z 29 punktami (8:5:8) , ich ostatnie mecze: 2:1, 0:1, 2:0, 3:0, 0:2, 1:0, 0:1, 1:2. Dzisiaj spodziewam się zaciętego meczu i skromnego zwycięstwa gości bądź pewniejszego remisu
Hansa Rostock - Wacker Burghausen 1.40 3.50 6.40 STS Typ: 1 (1,40) 9/10 , Handi -1:0 (2,15 profesjonal) 6/10
Kurs co prawda nie powala, ale moim zdaniem spotkanie bardzo pewne, można sie skusić na coś typu 1/1 lub handi -1.
Ostatnie spotkania Hansy nie były najlepsze, jak na drużynę walczącą o awans, zgubili zbyt dużo punktów, jednak po ostatnim spotkaniu - ogromnie dla nich ważnym - morale drużyny znacznie wzrosły. Stało się to za sprawą pokonania bezpośredniego rywala w walce o awans - Duisburgu. Wyjazdowe zwycięstwo pozwoliło Hansie wyprzedzić Duisburg oraz znów objąć pozycję vicelidera i zmniejszyć stratę do lidera do 3 pktów. "Stworzyliśmy sobie zwycięstwem z Duisburgem świetną pozycję wyjściową. Naszym celem musi być teraz awans do pierwszej ligi!" - mówi trener Hansy. Teraz nie można tego zaprzepaścić i najbliższym celem jest zwycięstwo z Wackerem, co wydaje się "nieuniknione".
Przede wszystkim gościom spadły na głowę "gromy z nieba". Na to spotkanie trener musi mocno przebudować zespół. Wygląda na to, że z zawodników pierwszej kadry goście nie będą mogli nawet zabrać na mecz zdolnych do gry 18 zawodników, także zapewne ściągną kogoś z drużyny rezerw. Nie zagrają: Björn Hertl (20 mecze na 23 w lidze), Vlado Jeknic (17/23), Daniel Rosin (15/23), Dilaver Satilmis (10/23), Özgür Kart (0/23), Timo Nagy (5/23), Michael Wiesinger (13/23), Kay Wehner (0/23), Jens Kern (3/23), Thomas Drescher (18/23), Markus Palionis (16/23). Do tego Hrvoje Vukovic nie jest w pełni sił - normalnie by nie zagrał ale w zaistniałej sytuacji został wystawiony do składu. Podsumujmy - nie zdolni do gry są: 2 bramkarzy, 6 obrońców (w tym 5 regularnie grających), 2 pomocników, i 1 napastnik. Doszło chociażby do takiej sytuacji, że nie ma w kadrze żadnego nominalnego lewego obrońcy. W pomocy i ataku nie wygląga to tak źle, jednak braki w obronie są ogromne. Trener nie ma innego wyjścia jak ustawić drużynę 4-5-1 i jak sam mówi: "Możemy postawić opór tylko z tyłu i spróbujemy zaangażowaniem i gotowością biegu, zrobić to jak najlepiej" (luźne tłumaczenie, nie dokładne). Trener chyba tylko myśli jak by wysoko nie przegrać, poprostu walcząca o awans Hansa powinna w takiej sytuacju dosłownie zniszczyć Burghausen.
W Hansie zabraknie Djordjije Cetkovic (19/23), Marc Stein (23/23), Christian Rahn (21/23), Patric Klandt (0/23) oraz Anton Müller (1/23). Brak trzech pierwszych wymienionych graczy może byc małym osłabieniem, ale i tak w obliczu wszystkiego nie zmienia to praktycznie nic. W spotkaniu zapewne goście będą się bronić całą drużyną, także wszystko będzie zależeć od dyspozycji i skuteczności gospodarzy. Wiadomo, że trudno się atakuje bramkę bronioną przez 11 graczy, ale mają całe 90 minut, a i pewnie po strzeleniu pierwszej bramki polecą następne. Handi -1 wygląda całkiem dobrze.
Dziś zagrają ze sobą wyjątkowo remisowe kluby. Co dziwne przy takiej dziwnej grze jednych i drugich na remisy kluby są dość wysoko (no może nie Koblez). Koblez nie grozi spadek, jest wysoko ponad strefą spadkową. Koblenz ma u siebie bilans 3-6-3 i gra wyjątkowo underowo.... Paderborn na wyjazdach też stara się jak większość klubów wywieść korzystny rezultat czyli X a bilans wyjazdowy... 2-5-4. Z wyliczeń statystycznych wynika procentowo że Koblenz szanse na zwycięstwo 17% na X 43% na 2 40% na under jest 85% na over 15% szans.
,2 typ na ten mecz to under 2,5 gola w buku GB kurs 1,55
Data: 19.03.2007, godz. 20:15
Zdarzenie: FC Hansa Rostock - 1. FC Köln AH 0:0
Dyscyplina: piłka nożna
Typ: 2
Kurs: 2.61
Buk: 10bet
Uzasadnienie:
Hansa bliska awansu do Bundesligi, ale w ostatnich meczach coś jakby się zacięło. Coraz częściej zamiast efektownych zwycięstw zdarzają się remisy - i to z przeciwnikami z nie najwyższej półki. Dziś gospodarze podejmują największe rozczarowanie ligi - zespół FC Koln. Zespół ten jednak gra coraz lepiej, a na wyjazdach - co warto podkreślić - bezkompromisowo. Piłkarze Kolonii przegrywają z kretesem albo odnoszą cenne zwycięstwa. Jednak ich ostatni mecz (4:1 z Unterhaching) sugeruje, że są w niezłej formie w przeciwieństwie do gospodarzy (remisy z Offenbach i Burghausen Wacker). Stawiam więc na gości, którzy - mam nadzieję - wykorzystają którąś z kontr).
_________________ ...a imię jego czterdzieści i cztery...
Analiza:
Mecz pomiedzy 2 w tabeli Hansa Rostock a 10 Fc Cologne, konczy 26 kolejke II Bundesligi. Zapowiada sie bardzo ciekawe spotkanie,Rostock wciaz nie prezentuje sie tak jak przez pierwsza czesc sezonu, po serii 6 remisow w ostatnich 10 meczach stracila fotel lidera, teraz ma okazje przelamac ta passe zwyciestwem na wlasnym stadionie. Druzyna gosci przyjezdza oslabiona brakiem 3 zawodnikow. Spodziewam sie bardzo otwartego meczu, obie druzyny strzelaja duzo bramek w tym sezonie. Bilans Hansy (37;20) srednio 2.28 na mecz, Fc Cologne (36;35) srednio 2.84 na mecz. Ostatni mecz miedzy tymi druzynami zakonczyl sie wynikiem 2;2. Mecze pomiedzy tymi druzynami czesto konczyly sie wynikami overowymi Mysle ze dzisiaj Hansa zaprezentuje sie dobrze i wywalczy upragnione zwyciestwo.
Data: 19.03.2007, godz. 20:15
Zdarzenie: FC Hansa Rostock - 1. FC Köln AH 0:0
Dyscyplina: piłka nożna
Typ: 2
Kurs: 2.61
Buk: 10bet
Uzasadnienie:
Hansa bliska awansu do Bundesligi, ale w ostatnich meczach coś jakby się zacięło. Coraz częściej zamiast efektownych zwycięstw zdarzają się remisy - i to z przeciwnikami z nie najwyższej półki. Dziś gospodarze podejmują największe rozczarowanie ligi - zespół FC Koln. Zespół ten jednak gra coraz lepiej, a na wyjazdach - co warto podkreślić - bezkompromisowo. Piłkarze Kolonii przegrywają z kretesem albo odnoszą cenne zwycięstwa. Jednak ich ostatni mecz (4:1 z Unterhaching) sugeruje, że są w niezłej formie w przeciwieństwie do gospodarzy (remisy z Offenbach i Burghausen Wacker). Stawiam więc na gości, którzy - mam nadzieję - wykorzystają którąś z kontr).
FT 1:1 - a więc zwrot .
_________________ ...a imię jego czterdzieści i cztery...
Rezerwy Bayernu Monachium w dzisiejszym meczu z Reutlingen zostaną wzmocnine kilkoma piłkarzami z piewrwszego zespołu, takimi jak: Rensing, Ismael, Fürstner, Görlitz, Lell i Ottl. Reutlingen boryka się z problemami finansowymi i w letnim okienku transferowym będą zmuszeni do sprzedarzy kilku piłkarzy, to też prawdopodobnie nie będą walczyć o awans do drugiej ligi. Mecz dziś o godzinie 14:30.