Dobre Typy - polski portal bukmacherski
RejestracjaSzukajTYPYFAQTypuj meczeUżytkownicyGrupyZaloguj
Zarejestruj się TUTAJ i otrzymuj powiadomienia SMS o nowych typach ulubionych typerów!
Odpowiedz do tematu Strona 1 z 8
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Konkurs Dobre Typy z nagrodami !!!
Autor Wiadomość
Post Konkurs Dobre Typy z nagrodami !!! 
Co miesiąc aż 7 osób wygrywa nagrody pieniężne w Tobet, każdy uczestnik konkursu MUSI posiadać konto założone poprzez ten promocyjny link ( teraz Bonus 100zł TUTAJ ! )

1. 200 zł
2. 150 zł
3. 100 zł
4. 100 zł

5. 50 zł
6. 50 zł
7. 50 zł

Regulamin Konkursu:

1.Typy bukmacherskie należy publikować najpóŹniej 1 godzinę przed rozpoczęciem zdarzenia.

2.Handicapy należy zapisywać w określonym formacie z linią handicapu w nawiasie przy wybieranym zespole, wybierając następnie typ (1 lub 2), przykład: AC Milan - Parma(+1 AH) typ: 2 dodając oznaczenie AH dla azjatyckiego lub EH dla trójdrożnego.

3.Prawidłowy zapis na under / over: AC Milan - Parma (gole 2,5) typ: over

4.Publikując nowy typ należy wypełnić wszystkie pola i opcje wyborów.

5.Podając typ z kategorii "Inna" należy poprzedzić opis nazwą dyscypliny.

6.Po zakończeniu zdarzenia należy wpisać wynik zdarzenia (wygrany, przegrany, zwrot) w panelu. Typy niepodliczone przez ponad 5 dni od zakończenia grożą ostrzeżeniem. Każda próba podliczenia fałszywego wyniku zostanie natychmiast egzekwowana usunięciem typera z konkursu.

7.Wszystkie oddane typy są odnotowane w historii danego typera.

8.Każdy typ należy poprzeć dobrą analizą, składającą się co najmniej z 4 pełnych zdań popartych dobrymi faktami (nie tylko suche tabelkowe informacje).

9.W celu skorzystania z jak najlepszych kursów prosimy używać działu KURSY, w którym są prezentowane aktualne kursy z TYLKO dozwolonych u nas bukmacherów.

10.Typy można prezentować tylko z określonej listy bukmacherów znajdującej się w opcjach wyboru podczas dodawania zdarzenia.

11.Najlepsza 7 typerów każdego miesiąca, odnośnie osiągnietych zysków, zostanie nagrodzona nagrodami pieniężnymi wg zasad konkursu głównego.

12.Obowiązuje zakaz kopiowania opisów i informacji z serwisu Dobre Typy na inne strony bez podania Źródła informacji z linkem do portalu Dobre Typy

13.Maksymalna ilość typów oddanych na każdy dzień wynosi 4. Jak łatwo zauważyć nasz portal preferuje jakość typów ponad wszystko.

14.Minimalny kurs na zdarzenie to 1,40.

15.Kursy powyżej 3.00 za stawkę maksymalnie 5/10. Pozostałe 5j w danym zdarzeniu można wykorzystać tylko na kurs mniejszy niż 3.00.

16.W konkursie mozna oddać maksymalnie 50 typów na miesiąc.

17.Maksymalna stawka do wykorzystania na każde zdarzenie to 10 jednostek, które można wykorzystać wedle własnego uznania (dopuszczalne jest np. 6j na gospodarzy oraz 4j na gospodarzy w handicapie).

18.Każdy typer serwisu musi posiadać darmowe konto w TOBET (otwórz konto tutaj)

Powodzenia !

Codziennie najlepsze TYPY DNIA w dziale TYPERZY. Elitarna LIGA TYPERÓW.
Profil PW email www
Post Re: Konkurs Dobre Typy 
czyli konkurs dla osób ze statusem typera?

a regulamin itd. ? to wszystko będzie czy jak? Smile

konto już założone Browar

Najlepsze TYPY BUKMACHERSKIE.
Profil PW email www

Profil PW
Jeśli już ktoś założył przed konkursem to trudno, też może brać udział. Następne osoby niech zakładają konto w tobet TUTAJ żeby potem nie było problemów z wypłatą nagrody.

Profil PW www
No i koniecznością jest chyba przywrócenie tematu : "Niejasności pomyłki ..."
Nie tylko po to , by śledzić uważnie poczynania konkurentów , ale także do rozliczania niektórych handicapów azjatyckich (z częściowym połowicznym zwrotem stawki)
pzdr

"Liberałowie udowodnili, że nie mają żadnych kwalifikacji ekonomicznych i nigdy w żadnej koalicji - gdyby do takiej kiedykolwiek doszło - nie mogą obejmować resortów ekonomicznych, bo zrujnują kraj" -Stefan Niesiołowski
Profil PW
wszystkie niejasności i pomyłki będą zgłaszane w tym temacie

Profil PW email www
tak też myslalem tylko sponsor i konkurs ruszyl i elita ruszyla troszke mnie wkurzyliscie tym waszym zachowaniem ale i tak was lubie heheh moze w koncu strona znow odzyje

Profil PW

- Bonus otrzymają tylko nowi użytkownicy Tobet, którzy dokonają swojej pierwszej wpłaty na konto zakładów sportowych w dniach 19.04 - 23.05.2010.

- Maksymalna wysokość zwróconej kwoty wynosi 100PLN.

- Kwota bonusu zostanie przekazana na konto w ciągu 48 godzin od chwili postawienia przez użytkownika wpłaty własnej jeden raz na minimum trebla o łącznym kursie 1,80 lub wyższym. Minimalny kurs na każde z trzech zdarzeń zawartych w treblu wynosi 1,10.

- O ile postanowienia danej oferty bonusowej nie przewidują inaczej, bonus łącznie z wpłatą własną musi zostać postawiony co najmniej trzy (3) razy na trebla po łącznym kursie 1,80 lub wyższym, zanim możliwe będzie dokonanie wypłaty lub przelanie środków na inne konto Tobet. Minimalny kurs na każde z trzech zdarzeń zawartych w treblu wynosi 1,10.

- Obstawianie więcej niż jednego wyniku danego zdarzenia w celu spełnienia warunków oferty bonusowej jest niedozwolone.

- Współdziałanie z innymi użytkownikami w celu spełnienia warunków oferty bonusowej jest niedozwolone.

- Promocja ta może być wstrzymana w każdej chwili

- Bonus przysługuje tylko nowym użytkownikom Tobet zamieszkałym w Polsce.

- Do promocji ma również zastosowanie ogólny Regulamin serwisu.

Jakie sa warunki obrotu bonusem?

obrót tylko 3x po kursie 1,80 ( kurs łączony w treblu itp.)

na pieniądze wygrane w konkursie zasady obrotu prawdopodobnie takie same

Profil PW email www
Dzieki. Jeszcze jedno. Nie wiem czy to dobry temat. W jaki sposob mozna wybrac opcje powiadamiania o typach wybranych typerow? Zaznaczylem typera w dziale typerzy ale nie ma zadnej opcji potwierdzenia.

Z gory dzieki

Profil PW
Niestety, ale na tym serwerze co jest teraz strona, wybór typerów jest niemożliwy.

Profil PW www
Mam pytanie dostałem status typera ale nie wiem gdzie mam typować aby brać udział w konkursie proszę o informacje.

Profil PW
wchodzisz na strone główną, potem na typy, klikasz zarejesruj sie i potem dodaj typ
albo
gdy jesteś już zalogowany to wchodzisz w panel i tam też jest dodaj typ
http://dtypy.com/?panel

Profil PW
można użyć własnej analizy do tego konkursu, jeśli wykorzystało się ją także na innych forach bukmacherskich???

Profil PW
Wreszcie stronka wróciła do normy:) Wypas

Profil PW
można użyć własnej analizy do tego konkursu, jeśli wykorzystało się ją także na innych forach bukmacherskich???

a czemu nie skoro jesteś jej autorem?

Najlepsze TYPY BUKMACHERSKIE.
Profil PW email www
OK. A gdzie to sie typuje bo jak wchodze w panel to nie mam nigdzie opcji aby dodać typ czy coś...

Profil PW
Co w przypadku gdy w wyszukiwarce kursu przy danym mecz jest u danego buka z którego biore kurs godzina rozegrania spotkania 16, a na innych portalach 17? Teraz na to zwróciłem uwagę, przy typie podałem godzinę jaka jest w wyszukiwarce kursów, ale wychodzi na to ze mecz w rzeczywistości jest godzinke później.

Profil PW
Proszę o dopisanie w moim typie +7.5. Z góry dzięki

OK. A gdzie to sie typuje bo jak wchodze w panel to nie mam nigdzie opcji aby dodać typ czy coś...

u mnie podobnie.

Profil PW

trzeba mieć status TYPERA

Osoby zainteresowane otrzymaniem statusu TYPERA powinny napisać wiadomość na forum klikając TUTAJ i koniecznie podać w treści link do swoich typów na naszym Forum, zgłoszenia bez podania historii swoich typów NIE BĘDĄ rozpatrywane.

Profil PW email www

Profil PW
Post alex07 nr1 
alex07 idzie jak burza, każdego miesiąca wygrywał, wygrywał, wygrywał... aż w rekordowo krótkim czasie został numerem 1 klasyfikacji generalnej, a jak wiadomo u nas są zebrani najlepsi i najbardziej znani typerzy z Polski, więc to tym bardziej wielki wyczyn Browar Gooool! Brawoo! ogromny yield +25% po takiej ilości typów mówi wszystko, respect Very Happy

Top 10
alex07
+474.8j

DWade
+473.5j

Cypryjczyk
+396.0j

Profil PW email www
Aloha! Aloha! Browar Browar Aloha! Aloha! dziękuje za gratulacje

tym większy szacunek dla alex07, gdyż pokazał jako nieliczny klasę i pasję do gry, kiedy przez 4 miesiące typował na naszym portalu nawet kiedy nie było konkursu i nagród Cool dla takich typerów, a było ich kilku, wielki szacunek, jak to się mówi:

"Prawdziwych typerów poznaje się w biedzie." Cool

te słowa odnoszą się też do tego, że jak ktoś zawodowo gra i typuje, to nawet jakby miał "biedę" i dużą stratę, to z tego wyjdzie bo ma świadomość swojej klasy.

Profil PW email www
tym większy szacunek dla alex07, gdyż pokazał jako nieliczny klasę i pasję do gry, kiedy przez 4 miesiące typował na naszym portalu nawet kiedy nie było konkursu i nagród Cool dla takich typerów, a było ich kilku, wielki szacunek, jak to się mówi:

"Prawdziwych typerów poznaje się w biedzie." Cool

te słowa odnoszą się też do tego, że jak ktoś zawodowo gra i typuje, to nawet jakby miał "biedę" i dużą stratę, to z tego wyjdzie bo ma świadomość swojej klasy.

Przyłączam sie do gratulacji Brawoo! Brawoo!

Profil PW
Wytłumaczcie jak mam wpisać wynik typowanego spotkania tylko dokładnie.

Profil PW
Wytłumaczcie jak mam wpisać wynik typowanego spotkania tylko dokładnie.

Jak ci wszedł to zaznacz ok a jak nie to żle

Profil PW
Proszę o usunięcie jednego typu. Z góry dzięki.

Profil PW
Proszę o poprawienie mojego typu. Typ to oczywiście +11.5 punktów ale na Organikę.

cholercia źle się wyraziłem bo chodziło mi o to, że Organika nie przegra więcej jak 11 punktami i miałem na myśli +11.5 i typ 2. Mój błąd.

Nie wiem czy tylko u mnie ten problem, ale jakis error mi wyskakuje przy dodaniu typu. Prosiłbym o pomoc, typ który chce dodać podam tutaj, jak uda się go wrzucić na główną to do usunięcia tutaj;)
"Cleveland Cavaliers - Boston Celtics(+11.5pkt)
2010-05-04 02:00
kosz, USA, NBA
betsafe, 1.53
10j

Jest to drugi mecz w rywalizacji do 4 zwycięstw. W pierwszym lepsi byli gospodarze wygrywając 101-93. W ekipie Cavs jak zwykle nie zawiodł LBJ, który mimo kontuzji łokcia zdobył 35pkt. U Celtów zawiodł przede wszystkim Pierce, dobry mecz rozegrali Rondo i KG ale wsparcia brakowało. Oglądałem Celtów w wyjazdowym, zwycięskim meczu w Miami gdzie także nie byli faworytami. To jest drużyna weteranów, a jak wiadomo PO to czas weteranów. Uważam, że cała ta seria będzie bardzo wyrównana, nie wykluczam niespodzianki w postaci wyrwania jakiegoś wyjazdowego meczu. Stąd też handi +11.5 wydaje mi się dziś bezpiecznym wyjściem. Do tego myśle niezłą opcją byłby over na zdobycze pkt Pierce'a(17.5 na tobecie) czy Garnett'a(również tobet, 15.5)."

Profil PW
dodawaj typy bez apostrofów i będzie dobrze.

Wielkie dzieki;) bez ostatniego zdania dodalo ale nie wpadlem, ze to wina apostrofow:P

Profil PW
Musze aktywnie pisać żebym mógł zobaczyć skrzynkę pocztową ? Czy ktoś do końca zwariował ? O co chodzi ? Ile mam pisać żeby to odblokować ?

Profil PW
Musze aktywnie pisać żebym mógł zobaczyć skrzynkę pocztową ? Czy ktoś do końca zwariował ? O co chodzi ? Ile mam pisać żeby to odblokować ?

Przecież masz dopiero 7 postów.
Jak mniemam , kaiser pomija osoby , które chcą wejść na taką stronę jak ta i reklamować swoje strony z niezwykle "wysokim yieldem" itp. badziewiem

"Liberałowie udowodnili, że nie mają żadnych kwalifikacji ekonomicznych i nigdy w żadnej koalicji - gdyby do takiej kiedykolwiek doszło - nie mogą obejmować resortów ekonomicznych, bo zrujnują kraj" -Stefan Niesiołowski
Profil PW
kaiser pomija osoby , które chcą wejść na taką stronę jak ta i reklamować swoje strony z niezwykle "wysokim yieldem" itp. badziewiem

dokładnie tak

zbyt dużo było nachalnego spamu, nie tylko w tematach na forum ale też wysyłanego na P.W. do użytkowników i typerów, teraz to zostało od roku zablokowane i jest spokój i czystość i porządek na forum Cool

PS
bodek, pisząc bez sensu "na ilość" na forum prędzej wylecisz niż osiągniesz status pełnego usera Smile

Profil PW email www
Przez przypadek źle rozliczyłem typ na Safinę. Proszę o jego negatywne rozliczenie

Odpowiedz do tematu Strona 1 z 8
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny